Primăria Capitalei nu a aprobat protestul Diasporei din 10 august

 
Primăria Capitalei n-a aprobat protestul Diasporei din 10 august
Primăria Capitalei n-a aprobat protestul Diasporei din 10 august
Primăria Capitalei n-a aprobat protestul Diasporei din 10 august Inquam Photos / Liviu Florin Albei

Primăria generală a Capitalei a respins solicitarea înaintată de către organizaţiil din Diaspora pentru organizaarea unui miting pe 10 august, în Piaţa Victoriei. În răspunsul adresat Federaţiei Românilor de Pretutindeni se spune că "având în vedere procesul verbal al Comisie de avizare a cererilor pentru organizarea adunărilor publice din data de 25.06.2018, vă facem cunoscut că cererea dvs. nu poate fi soluţionată favorabil, astfel cum este enunţată în cerere s-ar încălca prevederile articolului 2 din legea 60/1991."

Acesta prevede că adunările publice trebuie să se desfăşoare în mod paşnic şi civilizat, cu protecţia participanţilor, fără să blocheze drumurile publice, cu excepţia celor autorizate şi nu pot fi continuate după ora 23.00. În replică, organizatorii manifestației din 10 august vor să afle poziția comisiei față de mitingul PSD organizat pe 9 iunie, în Piața Victoriei din Capitală. 

În solicitarea reprezentanţilor Disporei, intervalul orar pentru care se cerea acordul Primăriei Generale era 15:00-23:00.   

Documentul este semnat de viceprimarul Aurelian Bădulescu, cel care a atras atenţia de mai multe ori pentru modul jignitor şi chiar trivial în care li se adresează consilierilor din opoziţie.           

Românii din diaspora au început, încă de acum o lună, mobilizarea pentru un mare miting anti-PSD, programat pe 10 augut. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Nu ne va opri asta
19 Jul 06:07
Când tu ca guvern pune bețe în roată populației de a protesta atunci trebuie să pleci
Răspunde
0 0
Lucia
18 Jul 21:52
Si cu articolul 39 din Constitutie cum ramane ????????????
Răspunde
0 0
Dan
18 Jul 22:16
2 De ce TOTUSI este necesara o autorizatie de la primaria orasului ?????????
0 0
Ali
18 Jul 21:25
Frunzulița barabula sa le bag măciuca in gura.
Răspunde
0 0
Gigi turcu
18 Jul 21:23
Na,părerea mea e că acum ați pus-o!
Răspunde
0 0
MISU
18 Jul 21:15
Daca-i asa,atunci cu toporul si ciomagul,ca la mineri!Nu poate o pupaza,ce e in mare functie,sa opresca protestul NOSTRU! EI cind au facot-o si mai lata,nu ne-au intrebat pe noi!Concluzia mea;Acum ori niciodata! Nu cu pancarte,carti de vizita,etc.!
Răspunde
0 0
luk
18 Jul 20:23
Mitocania si retardarismul politic romanesc continua.....as dori sa i amintesc clasei politice romanesti ca poporul roman ii hranesc ,asadar ii mai amintesc ca in 89 nu a existat nici un fel de aprobare !Daca ceausescu a fost inpuscat de ce nu ar mai fii si altii la rand ..da astia care se cred zei si autoputernici in tara romaneasca!
Răspunde
0 0
Nastasiu Mircea
18 Jul 19:32
Primăria generală a capitalei a luat măsura corectă.
Răspunde
0 0
Grigore Ion
18 Jul 20:25
2 Dl Mircea,din prima impresie reiese ca ești psd istorie, t otp poporul are dreptul legal și pașnic sa își ceara dreptul
0 0
Robert
18 Jul 20:48
2 De ce credeti ca decizia e "corecta"???
Dati va rog cateva aspecte legale,nu politice, pe baza carora dumneavoastra considerati ca decizia e "corecta".
Ma gandesc ca aveti astfel de argumente legale, nu-i asa??
0 0
Gabi
20 Jul 23:58
3 Dar în cazul mitingului psd s-a luat măsura corectă ?
0 0
otto
18 Jul 19:24
mai mare rusinea pentru madam Firea daca PSDul ar fi organizat nu era necesara nici o aprobare asa ca se tem de noi dar vom merge sa fim pasnici si fara aprobarea lor sa vedem ce vor face nu ma
Răspunde
0 0
Petru
18 Jul 19:04
Nu trebuie aprobate proteste din potrivă voi trebuie sa îi obligați să iasă toți din guvern afară și să faceți o demonstrație
Răspunde
0 0
Cetățean umilit
18 Jul 19:03
Păcat ca se utilizează metode de intimidare de tristă amintire.....
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?