Preşedintele Traian Băsescu şi-a continuat duminică campania electorală

 
Foto: RTV
Foto: RTV
De la Craiova la Carei. Dacă sâmbătă, preşedintele Traian Băsescu a sărbătorit alături de olteni zilele oraşului Craiova, duminică s-a aflat la Carei, judeţul Satu Mare, unde a participat la Ziua Armatei. De la Carei, şeful statului a ajuns la Zalău, unde s-a întâlnit cu autorităţile locale, oameni de afaceri şi agricultori.

La Craiova, Traian Băsescu fost încurajat tot timpul de susţinători. "Domnule Băsescu să nu vă lăsaţi. De trei ori bărbat, pe el îl votăm", a spus unul dintre susţinătorii lui Băsescu.

Şeful statului şi-a stabilit şi principalul contracandidat în alegeri. "Nu cred că România mai are nevoie de un Iliescu în caricatură pentru a fi şef de stat. Senzaţia mea este că nu sunt în competiţie cu Mircea Geoană, ci cu Ion Iliescu, care este în spatele lui. Va fi prima dată când o să-l bat şi pe Ion Iliescu, nu numai pe Mircea Geoană", a precizat Traian Băsescu.

Băsescu a lăudat Armata Română, una a "profesioniştilor libertăţii"

Preşedintele Traian Băsescu a lăudat duminică, la Carei, Armata Română, despre care a spus că este nu numai una a poporului, ci este o armată a Europei, formată din "profesionişti ai libertăţii" şi ai apărării drepturilor omului.


Preşedinte a afirmat că Armata română este una "profesionişti ai libertăţii, ai apărării drepturilor omului cu arma în mână". "Este o armată care contribuie şi la contrucţia prestiugiului României de astăzi", a adăugat el, referindu-se la misiunile din afara graniţelor, în care românii contribuie la lupta împotriva terorismului.

"O armată care, după şase ani de misiune în Irak, anul acesta a trecut din nou pe sub Arcul de Triumf cu misiunea îndeplinită. O armată care nu este numai o armată a poporului, ci a Europei, a naţiunilor moderne din NATO", a completat Băsescu, de Ziua Armatei Române, considerând acţiunile militarilor unele făcute în numele libertăţii şi dreptăţii. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?