Preşedintele Comisie de Apărare, fan Sebastian Cucoş, a semnat şi o petiţie

 

Dorel Gheorghe Căprar, preşedintele Comisiei de Apărare care marţi l-a audiat pe ministrul de Interne Carmen Dan şi pe comandanţii jandarmilor este un fan necondiţionat al fostului şef interimar Sebastian Cucoş. Încă de săptămâna trecută, Căprar scria pe reţelele de socializare că îl susţine pe colonelul Cucoș, "un veritabil patriot și profesionist și un adevărat camarad."     În mesajul postat pe 16 august, Dorel Căprar era convins de nevinovăţia celui care a declarat "având o mână pe drapelul țării și o alta pe o icoană, că jandarmii care au intervenit în Piața Victoriei și-au făcut datoria, iar cei vinovați de comiterea violențelor vor fi investigați de instituțiile statului. (...) Declarația sa i-a făcut pe jandarmi să ridice din nou capul sus și să fie mândri de uniforma pe care o poartă," scria deputatul PSD.

De altfel, aceeaşi postare se încheie cu un link către o petiţie ANONIMĂ online intitulată "Susţinem legalitatea! col. Cucoș Sebastian - inspector general al Jandarmeriei Române!".

Acelaşi Dorel Căprar care marţi părea mai să fragmenteze dialogul şi seria întrebărilor adresate lui Carmen Dan şi şefilor Jandarmeriei a scris, pe 11 august, că "deplânge faptul că o serie de jandarmi aflați în exercițiul funcțiunii au fost agresați, unii dintre ei fiind răniți în mod serios. Acești profesioniști și colegii lor și-au făcut doar datoria, încercănd să mențină cu verticalitate ordinea publică și să împiedice haosul generat de elementele turbulente prezente în piață. "

 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Amalia
21 Aug 14:41
E grav ! Această persoană, reprezentantă importantă a partidului de guvernământ arată clar,poziția partidului față de atacul violent asupra oamenilor pașnici din 10 august 2018- Piața Victoriei-Bucuresti . Istoria o să vă menționeze această "realizare" importantă în an de Centenar ! Este o mare RUȘINE!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?