Povestea adevărată a femeii care și-a pierdut virginitatea, intenţionat, cu tatăl ei

 
Povestea adevărată a femeii care și-a pierdut virginitatea, intenţionat, cu tatăl ei
Povestea adevărată a femeii care și-a pierdut virginitatea, intenţionat, cu tatăl ei

Atracția Sexuală Genetică se referă la sentimentele profunde care se nasc între două persoane care împărtășesc același cod genetic dar care nu au crescut împreună. Astfel, ei se privesc ca doi străini, un posibil cuplu, nu membri ai unei familii. Fenomenul are loc mai des decât îți închipui, în 50% dintre cazurile familiilor despărțite dintr-un motiv sau altul și este și cazul unei americance de 17 ani, îndrăgostite de tatăl ei!

Alexa Tsoulis-Reay, de la New York Magazine, a luat interviul acestei fete care este logodită cu tatăl ei biologic și are o relație intimă cu acesta de doi ani.

Fata a crescut fără el de la vârsta de 5 ani, când, din cauza problemelor psihice ale mamei, părinții ei s-au despărțit definitiv. Următorii ani au fost petrecuți într-un cămin instabil, cu o mamă extrem de protectoare și despotică și diferiți tați vitregi. La vârsta de 16 ani, fata a reluat legătura cu tatăl ei. Acesta i-a cerut prietenia pe Facebook și dintr-o vorbă în alta au înțeles că sunt foarte asemănători, scrie euforia.tv.


Adolescenta i-a cerut să petreacă o săptămână cu el și în acest interval, a descoperit că are altfel de sentimente pentru el. Au discutat despre atracția dintre ei și într-o noapte, fata și-a pierdut virginitatea cu el: „Nu m-am simțit confortabilă cu niciun alt bărbat în afară de el. A fost senzual și a durat o oră - amândoi am avut orgasm. Suntem foarte asemănători deci ne plac același lucruri.”

Iubita tatălui a aflat și a acceptat situația iar acum „suntem ca o familie, spune că sunt fiica ei”. „Cred că avem o relație mai bună decât oricare alt cuplu. Mă simt foarte sigură alături de el, foarte îndrăgostită. Suntem de doi ani împreună și încă sunt înnebunită după el, ca la început. Toți spun că suntem cel mai drăguț cuplu din lume”.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
3 -2
Viorel Asproiu
04 Aug 19:32
Doi dezaxati oribili. Brrrr....
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?