Populaţia Ungariei ar putea scădea dramatic. Reacția lui Viktor Orban

 

Potrivit estimărilor, populaţia Ungariei ar putea scădea la 8,3 milioane până în 2050, a informat publicația britanică The Guardian.

În replică, premierul ungar Viktor Orban a declarat că este de neconceput ca Ungaria, cu o populaţie de sub 10 milioane de locuitori, care se află în scădere din cauza natalităţii scăzute şi a emigraţiei ungurilor către statele din vest, să dispară pur şi simplu.

"Nu este greu de imaginat că ar rămâne un ultim om care trebuie să stingă luminile“, a declarat Orban, potrivit mediafax.ro.

Premierul ungar, care şi-a bazat campaniile politice pe sentimente antirefugiaţi, antiimigraţie, a adăugat că alţi politicieni europeni văd imigraţia ca pe o soluţie, dar că el respinge ferm acest lucru.

În februarie, guvernul lui Orban a anunţat politici generoase menite să crească rata natalităţii, inclusiv o scutire de taxe pentru femeile cu patru sau mai mulţi copii, un împrumut de 10 milioane de forinţi (33.500 $) pentru familii care nu trebuie rambursat dacă acestea au trei copii şi stimulente sub formă de cash pentru familiile mari pentru achiziţia de autovehicule cu 7 locuri, potrivit Financial Times.

Citește mai multe pe mediafax.ro!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
In “Gradina Maicii Domnului” e si mai bine ...
09 Sep 01:26
... gasca infractionala promoveaza pedofilii, homalaii, obsedatii, coruptii, putorile, hotii cu gulere albe, incompetentii cu “ochi inteligenti”, sifonarii de la bugetul , ... intr-un cuvint tradatorii si sabotorii statului si poporului roman !!! Atit cit mai e el ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?