Ponta: "Dacă aţi fi Ali Baba, cum este domnul Dragnea, aţi vrea să daţi cheile de la peşteră?"

 
Ponta: "Dacă aţi fi Ali Baba, cum este domnul Dragnea, aţi vrea să daţi cheile de la peşteră"
Ponta: "Dacă aţi fi Ali Baba, cum este domnul Dragnea, aţi vrea să daţi cheile de la peşteră"

Victor Ponta a lansat astăzi un nou şir de acuzaţii la adresa lui Liviu Dragnea. Liderul ProRomânia a comentat şi scandalul momentului legat de acuzaţiile antisemite aduse preşedintelui Klaus Iohannis de către Ilan Laufer. "În campania din anul 2014 PSD si eu am gresit grav folosind in batalia politica ca si subiect originea etnica a contracandidatului Klaus Iohannis - multi oameni au fost deranjati de acest lucru si au venit sa voteze contra noastra! Eu am invatat din acea greseala si am promis sa nu o repet niciodata - speram ca si PSD a invatat , dar vad ca dimpotriva persevereaza si escaladeaza conflictul in aceasta directie gresita!

Impresia mea despre Ilan Laufer a fost ca este un tip educat, decent si deschis la minte - si nu am inteles de ce a fost eliminat din Guvern in 2017 / in baza acestei impresii pozitive am dreptul sa ma declar uimit si dezamagit de faptul ca s-a lasat folosit intr-un joc murdar citind de la Sediul PSD un text absurd scris de un fost colaborator al lui Vadim Tudor cu binecuvantarea unui fost colaborator al lui Traian Basescu! Romanii sunt oameni echilibrati si vor sa traiasca intr-o tara normala - dezbinarea si instigarea la ura sunt arme politice care intotdeauna se intorc inpotriva celor care le declanseaza! Un partid care distruge justiția, statul de drept, economia, e pe cale să dezlănțuiască și forțele cele mai întunecate din societate. Totul, în folosul meschin al unui lider corupt și inconștient", a spus Ponta.

Totodată, Victor Ponta a comparat Ministerul Dezvoltării cu... peştera lui Ali Baba. 

"Orice om care are mai mult de un neuron şi care are un centimetru pătrat de obraz este o ameninţare pentru domnul Dragnea.  Ministerul Dezvoltării este peştera lui Ali Baba, acolo sunt toate bogăţiile domnului Dragnea şi modul în care şi-a construit alături de Tel Drum şi puterea politică, modul în care îi atrage pe baronii locali, pe primari. Dumneavoastră, dacă aţi fi Ali Baba, cum este domnul Dragnea, aţi vrea să daţi cheile de la peşteră cuiva? Probabil că nu", a afirmat Ponta la Palatul Parlamentului. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?