Planul DIABOLIC al unei soţii care se săturase de soţul ei. Ce a făcut ca să fie împreună cu amantul

 

Sună ca un scenariu al unui film de la Hollywood, dar o soţie din India a făcut imposibilul ca să fie împreună cu amantul său, ajungând să îşi ucidă soţul şi să îşi mutileze amantul, stropindu-l cu acid, doar pentru ca acesta din urmă să poată lua identitatea soţului ucis. Swathi, o femeie de 28 de ani din Telangana, India, a pus la cale un plan diabolic pentru a putea fi împreună cu iubitul său, Rajesh. Conform Gulf News, soţul femeii a aflat că aceasta are un amant şi, în confruntarea care a urmat, a fost lovit iniţial de soţie, cu un corp contondent, şi apoi ucis de amantul femeii, chemat în ajutor. Împreună, cei doi amanţi au dus corpul în pădure şi l-au ars.

Câteva zile mai târziu, femeia i-a distrus faţa amantului său cu acid, pentru ca acesta să îi poată lua locul soţului mort. Planul ar fi putut fi unul reuşit pentru cei doi criminali, dacă amantul nu s-ar fi dat de gol. Astfel, când familia soţului s-a dus la spital la el, după ce aflaseră că a fost atacat cu acid de către "necunoscuţi", ducându-i supă de oaie, amantul le-a spus că a devenit vegetarian. Poliţia i-a luat amprentele şi a descoperit furtul de identitate şi, apoi, cei doi criminali au mărturisit crima.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?