Peste 200 de voluntari din Prahova au ecologizat pădurea din Păuleşti

 
Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV
Peste 200 de voluntari au luat cu asalt pădurea din localitatea prahoveană Păuleşti. Aceştia au organizat o amplă acţiune de ecologizare la care au participat elevi, profesori şi funcţionari din mai multe instituţii publice. Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul campaniei "Săptămâna Mediului Tău" care se desfăşoară în perioada 1-6 iunie.

Mai mulţi funcţionari publici împreună cu elevi şi profesori, au strâns gunoaiele lăsate de turiştii care au fost la iarbă verde în pădurea din localitatea Păuleşti.

Şi în judeţul Vrancea mai mulţi elevi şi angajaţi ai Sistemului de Gospodărire a Apelor au curăţat albiile mai multor râuri din judeţ. Voluntarii au curăţat malurile râului Milcov din oraşul Odobeşti şi din comunele Broşteni şi Goleşti. În comuna Dumitreşti s-a curătat albia râului Râmnicul Sărat.

Cei 20 de copii au strâns în mai putin de două ore, peste 30 de saci plini cu deşeuri. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?