Performanţă la haltere: Elena Andrieș și Ilie Ciotoiu, câte 3 medalii la Europenele de juniori + U23

Sportivii români Elena Ramona Andrieș și Ilie Constantin Ciotoiu au câștigat fiecare câte trei medalii, luni, în ziua a doua a Campionatelor Europene de haltere pentru juniori și tineret Under-23 de la Durres (Albania).Elena Andrieș a cucerit o medalie de aur, una de argint și una de bronz la categoria 53 kg, la Under-23. La smuls, Andrieș a obținut aurul, cu 87 kg, devansându-le pe rusoaicele Svetlana Erșova, 85 kg, și Irina Baimulkina, 83 kg. La aruncat, românca a obținut bronzul, cu 103 kg, devansată de Erșova, 106 kg, și Baimulkina, 103 kg. La total, Erșova a ocupat primul loc, cu 191 kg, urmată de Andrieș, 190 kg, și Baimulkina, 186 kg, conform Agerpres.

La cat. 56 kg, Under-23, Ilie Ciotoiu a obținut bronzul la stilul smuls, cu 113 kg, devansat de italianul Mirco Scarantino, 115 kg, și de turcul Muammer Șahin, 114 kg. La aruncat, Scarantino a obținut aurul, cu 143 kg, iar Ciotoiu și-a adjudecat argintul, cu 142 kg. La total, Ciotoiu a luat argintul, cu 255 kg, iar Scarantino a cucerit aurul, cu 258 kg.

Bilanțul României este, după două zile, de patru medalii de aur, trei de argint și două de bronz, toate la Under-23.

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?