PD-L vă prezintă ştirile Etno TV

 
Foto: NewsIN
Foto: NewsIN
Televiziunea de folclor a deputatului pedelist Silviu Prigoană şi-a inclus în grila de programe jurnale de ştiri. Invitaţi în studio, liderii PD-L se simt ca acasă.
PD-L are o nouă armă electorală în campania pentru prezidenţială. O televiziune de casă pusă la dispoziţie prin amabilitatea deputatului democrat-liberal Silviu Prigoană. Ce-i drept, doar preţ de câteva minute pe zi. Etno Tv este postul care şi-a inclus mai nou în grila de programe, jurnale de ştiri. Unele la care liderii PD-L au început să apară, combătând cu grijă şi spor la duşmanii partidului şi suflându-i în pânze candidatului Traian Băsescu.

Invitata jurnalului de luni a fost chiar şefa Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase. Dezinvoltă, cu temele gata făcute şi ajutată şi de întrebările ridicate la fileu de gazdă, Anastase a punctat minute în şir tot ce trebuia să spună: activitatea guvernului Boc, privilegiile la care nu vor să renunţe parlamentarii-adverşi, criză şi campania pentru unicameral.


Ştirile PD-L de la Etno Tv a continuat marţi cu un invitat special: patronul postului, Silviu Prigoană. Acesta nu a putut fi contactat pentru a comenta noua grilă de programe a postului.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?