Papa Francisc împlineşte 80 de ani. Ce l-a transmis celor care vor să îi spună "La mulţi ani!"

 

Papa Francisc a subliniat miercuri că persoanele care doresc să îl felicite nu ar trebui să îi trimită urări înaintea zilei sale de naștere, deoarece în țara sa natală, Argentina, acest lucru aduce ghinion, relatează DPA.

Pontiful va împlini sâmbătă 80 de ani. Cu această ocazie, Vaticanul a pus pus la dispoziția doritorilor șapte conturi de e-mail în opt limbi (latină, italiană, spaniolă, portugheză, engleză, franceză, germană și poloneză) cu ajutorul cărora aceștia îl pot felicita pe Papă.

"Vă mulțumesc tuturor pentru urările legate de viitoarea mea zi de naștere, vă mulțumesc mult. O să vă spun însă ceva care o să vă facă să râdeți (...): În țara mea, uratul înaintea zilei de naștere aduce ghinion", a precizat Pontiful în timpul audienței sale săptămânale, scrie Agerpres.

La o întâlnire cu credincioșii în sala Paul al VI-lea, de la Vatican, Papei i-a fost prezentat un tort adus de una dintre participante. Tortul avea două lumânări aprinse, una în formă de 8 și alta în formă de zero, în care papa a suflat, potrivit Radio Vatican.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?