Panică în Brăila! Locatarii unui bloc, evacuaţi de urgenţă în urma unui incendiu provocat

Panică, seara trecută, în Brăila, într-un bloc din cartierul Ansamblul Buzăului. Locatarii au ieşit înspăimântaţi din apartamente, după ce locuinţele lor au fost cuprinse de un fum gros. Motivul: persoane necunoscute au dat foc unei boxe aflate la subsolul clădirii. Pompierii brăileni au fost chemaţi de locatarii unui bloc din cartierul Ansamblul Buzăului, după ce întregul imobil s-a umplut de un fum gros. Flăcările au izbucnit într-o boxă de la subsol, anunţă Realitatea TV. 

Cinci locatari care s-au intoxicat cu fum au avut nevoie de intervenţia medicilor de pe ambulanţă. Pentru o persoană, o femeie de 53 de ani, situaţia a fost mai complicată.

Locatarii sunt extrem de supăraţi deoarece toate bunurile pe care le aveau în boxele de la subsol au fost mistuite de flăcări. În plus, casa scării a fost parţial distrusă de foc, fum şi apa folosită de pompieri pentru stingerea incendiului. Nici în apartamente nu este mai bine, pentru că fumul dens a pătruns şi acolo.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi încearcă să afle cine şi de ce a provocat incendiul.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?