Păcatul zodiilor

Se spune că un păcat mărturisit este pe jumătate iertat. Dar ce ne facem cu păcatele zodiilor, care pe lângă faptul că sunt predestinate, au și tendința de a se repeta? Află care este păcatul tău, în funcție de semnul zodiacal! Berbec – Impulsivitate

De multe ori, gândirea îți este întunecată de furie și mânie și nimeni nu îți poate sta în cale. Ești capabilă să agresezi orice persoană, fără să stai prea mult pe gânduri. Trebuie să ai grijă în ce conflicte te implici, deoarece s-ar putea să ai probleme pe parcursul vieții. Orice formă de agresiune ajunge să fie pedepsită mai devreme sau mai târziu.

Taur – Aviditate

Trebuie să recunoști că ești un om narcisist și ai un soi de lăcomie a propriei persoane pe care nimeni nu reușește să o înțeleagă. Pur și simplu, păcatul tău constă în faptul că ai impresia că ți se cuvine totul și nu vrei să împarți cu nimeni. Poate ar trebui să fii mai maleabilă, asta dacă îți dorești să ai o relație de lungă durată, o familie sau un cămin.

Gemeni – Necinste

Orice ar fi, preferi să ții doar pentru tine adevărul și să păcătuiești în continuare. Ai tendința să trăiești în dualitate, să înșeli, să minți, fără să ai conștiință. Dacă vrei să îți îndeplinești obiectivele, ești în stare să dărâmi orice obstacol. Poate ar fi mai bine să te decizi asupra vieții pe care să o trăiești, fără să mai implici și alte persoane care vor suferi din pricina ta.

Află care este păcatul zodiei tale pe clickpentrufemei.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?