Ordin de încetare a mandatului primarului din Sighişoara. Alegeri anticipate, în 90 de zile

 
Ordin de încetare a mandatului primarului din Sighişoara. Alegeri anticipate, în 90 de zile
Ordin de încetare a mandatului primarului din Sighişoara. Alegeri anticipate, în 90 de zile

Prefectul de Mureş, Vasile Liviu Oprea, a emis un ordin de încetare a mandatului primarului din Sighişoara, Dorin Dăneşan (PSD), ca urmare a unei hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile, în municipiu urmând să fie organizate alegeri anticipate, în termen de 90 de zile.Prefectul de Mureş, Vasile Liviu Oprea, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că a emis un ordin de încetare a mandatului primarului din Sighişoara, Dorin Dăneşan (PSD), atribuţiile acestuia urmând să fie preluate de către viceprimar, până la convocarea de alegeri anticipate, conform legii, în termen de 90 de zile.

Ordinul are la bază o hotărâre judecătorească, prin care edilul a fost condamnat, anul trecut, la doi ani de închisoare, cu suspendare, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice.


"Am emis ordinul de încetare a mandatului primarului din Sighişoara, ca urmare a unei hotărâri judecătoreşti din 2013, rămasă definitivă şi irevocabilă. Ordinul devine efectiv de la comunicare. Astăzi, 25 noiembrie, a fost comunicat. Desigur, acesta poate fi atacat în instanţa de contencios administrativ", a declarat Oprea.
Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
gghas
26 Nov 22:27
Pai si ce naiba ai pazit don' Prefect, de ce ti-a trebuit un an de zile ca sa emiti acest ordin? Cred ca trebuia sa-ti dai si demisia in acelasi timp.
Răspunde
0 0
Georgescu Mihaela
26 Nov 13:21
FFFF.urat,atata dusmanie toti care fac parte din PSD,parca ar fii UNGURI,.......NICI PE AIA NU IAR TRATA ASA.....CA NE FACE CU DEGETU' SUA, SI STAM CUMINTII.!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?