Hoandră îi răspunde lui Orban: Să fie atent la sondajul nostru, că votanții sunt electoratul lui

 

Cel mai slab președinte al PNL este Ludovic Orban. Cel puțin asta relevă un sondaj lansat de realitatea.NET. Liderul liberalilor l-a atacat pe Octavian Hoandră, moderatorul emisiunii ”Realitatea Românească”, în care au fost prezentate, sâmbătă, rezultatele parţiale ale acestui vot, iar acum, după aflarea voturilor finale care nu schimbă liderul clasamentului, jurnalistul i-a dat replica. ”Orban ar trebui să fie atent la acest sondaj, că cei care au votat, telespectatorii Realitatea TV, sunt de Dreapta, deci electoratul lui”, spune Hoandră.”Eu de obicei nu răspund politicienilor. Nu i-am răspuns nici domnului Dragnea, pe care l-am atacat mai mult ca pe Orban. Nu înțeleg de ce al trebui domnul Orban să mă înțeleagă pe mine. Eu sunt un entertainer care mă chinui să fac ca oamenii care se uită la noi să înțeleagă mai bine. Eu nu am parti-pris-uri. Eu polemizez cu domnul Ioan Aurel Pop, cu domnul Eugfen Simion, nu pot să polemizez cu domnul Orban”, a declarat Octavian Hoandră, la Realitatea TV.

Sondajul cu titlul ”Care a fost cel mai slab președinte PNL?”, de pe site-ul Realitatea.NET, este un sondaj care va cuprinde toate partidele și toți liderii de partid - PNL a fost primul, iar Orban ar fi trebuit să fie atent la ce spun telespectatorii și cititorii Realitatea, întrucâtsunt adepții Dreptei, deci și electoratul domniei sale, a precizat Hoandră.

"Petre Țuțea spunea că ar face o teză de doctorat cu titlul 'Aflarea în treabă ca metodă de lucru la români'. Domnul Orban s-a aflat în treabă (...) Uită că am cam atâția ani încât l-am urmărit toată activitatea lui politică. Nu e Orban care, beat fiind, afăcut un accident? Am memorie și le știu. El ridică partidul? 10%? Prin ce? Prin faptul că și-a gonit intelectualii? Îl dă afară pe Carp ca să-l aducă pe Marin Anton? Care a fost ministrul Transporturilor și a făcut mii de km de autostradă, sau cel care stătea în birou și cânta la chitară? Urmașul Brătienilor, cu maimuța pe umeri. Urmat de 20 de oameni, când încerca să se urce pe popularitatea #rezist. Am oameni pe care îi respect din toate partidele. Nu este cazul lui Orban a refuzat orice asociere cu ceilalți din Opoziție. De la ce inalțime vorbește?!", a mai declarat realizatorul emisiunii "Realitatea Românească”.

Ludovic Orban a afirmat, după prezentarea rezultatelor parțiale ale sondajului privind cel mai slab președinte al PNL, că Octavian Hoandră a avut față de el ”o atitudine constant ostilă” din niște motive pe care, spune el, nu le înțelege personal.

”Sondajele de opinie sunt făcute de case de sondare de opinie. De regulă ele trebuie să fie sondaje profesioniste asumate și care să dea rezultate care să fie conforme de regulă cu exercițiul electoral. Ceea ce a fost prezentat aseară nu este nicidecum un sondaj ci este pur și simplu o încercare de a exprima o poziție personală a moderatorului emisiunii bazată pe o făcătură. În ceea ce mă privește știu foarte bine cine sunt știu care e percepția... Președintele care a fost ales cu cel mai mare scor la un congres de 5.000 de oameni, 80% din membrii PNL care au fost la congres. Sunt un președinte care am pus în practică din momentul alegerii până astăzi, de un an de zile, cu extrem de multă hotărâre și determinare strategia care a fost adoptată la congres. rezultatele se văd în modul în care comunică partidul cu cetățenii. Rezultatele se văd în coerența și hotărârea și determinarea cu care PNL s-a opus tentativelor PSD de afectare a intereselor generale ale cetățenilor României. De asemenea, rezultatele activității mele și a echipei de conducere se văd în scorul partidului. Un președinte și o conducere a partidului care reușește să crească scorul partidului într-un an de zile cu aproape zece procente este o conducere bună. Pe de altă parte, aprecierea unor președinți ai partidului nu se face diferențiat. Eu sunt președinte în funcție, încă nu mi-am încheiat mandatul. Ceilalți care au fost președinți au fost președinți, și-au încheiat mandatul. Cum poate fi comparat un președinte care nu și-a încheiat mandatul cu președinți care și-au încheiat mandatul?”, a declarat Ludovic Orban.

Voturile exprimate de cititorii realitatea.NET arată că actualul lider al Partidului Național Liberal a avut din iunie anul trecut și până în prezent cea mai slabă prestație de până acum la șefia partidului.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Vasile
23 Jul 12:50
Asa este, sondajul este fals. In realitate PNL va fi votat de 78,3% dintre votanti iar Orban de 81,7%.
Poporul votant este ahtiat după modul de conducere PNL-PDL. Poporul votant așteaptă cu nerăbdare o noua taiere de salarii, după creșterea nesimțită făcută de PSD și ALDE.
Cei mai buni conducători ai PNL Alina Gorghiu și Ludovic Orban sunt așteptați cu bratele deschise.
Răspunde
0 0
Vasile
23 Jul 12:46
Asa este, sondajul este fals. In realitate PNL va fi votat de 78,3% dintre votanti iar Orban de 81,7%.
Poporul votant este ahtiat după modul de conducere PNL-PDL. Poporul votant așteaptă cu nerăbdare o noua taiere de salarii, după creșterea nesimțită făcută de PSD și ALDE.
Cei mai buni conducători ai PNL Alina Gorghiu și Ludovic Orban sunt așteptați cu bratele deschise.
Răspunde
0 0
Licurici
23 Jul 01:04
E o făcătură pesedistă prezentată de jalnica slugă a lui gusa, acest insipid hoandră!Realitatea atacă cel mai dur pnl ul că să evidențieze mafia psd-alde indirect !
Răspunde
0 0
Mihai S
22 Jul 23:10
Ma intreb sincer: are vreo importanta punctul obiectiv adresat via comentariu?
Sondajul nu a fost facut corect. Argumente:
S-a putut vota de aceeasi persoana de nenumarate ori (aproximativ de ori pe minut). Sper ca in viitor sa tineti cont de asta.
Argumentul primului invitat care a vorbit a fost serios si credibil. Sa spus ca o parte din voturi puteau fi din partea taberei PSD. Nici nu a fost nevoie de fapt de multi votanti pentru asta. Unul singur putea vota de mii de ori in timp relativ scurt.
Răspunde
0 0
Constantinescu Silvia
22 Jul 19:54
Imi pare rău ca nu am știut de sondaj, sa votez. Daca a dus cineva la limita cea mai de jos acest partid , a fost Alina Gorghiu. Rezultatele se văd azi. Iar cit despre Hoandra... de nesuportat, nici macar cinci minute. Ma mir ca-l suporta postul. Noroc cu Rareș Bogdan.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?