Șoferii vor putea să-și recupereze permisele după o lună de la suspendare

 

Codul Rutier devine mai permisiv cu cei care îl încalcă. Asta prevede o lege promulgată de președintele Iohannis, care le dă posibilitatea șoferilor ce greșesc în trafic să-și recupereze mai repede permisele. Adică după o lună, nu după 60 sau 90 de zile. 

Au trecut pe culoarea roșie a semaforului sau nu au acordat prioritate, ba chiar au făcut și o manevră neregulamentară de depășire, poate chiar pe linia dublă continuă. Cu ei legea va fi mai blândă. Șoferii vor putea solicita reducerea perioadei de suspendare a permisului chiar dacă au mai beneficiat de această măsură.


Trebuie totuși să îndeplinească două condiții: să treacă de un test de verificare a cunoașterii regulilor de circulație și să aibă permis de conducere de peste un an de zile.Părerile șoferilor sunt însă împărțite.


Legea a fost promulgată zilele trecute de președintele Klaus Iohannis. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?