Noul ministru al Cercetării a depus jurământul, la Palatul Cotroceni

 
Noul ministru al Cercetării a depus jurământul, la Palatul Cotroceni / Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Noul ministru al Cercetării a depus jurământul, la Palatul Cotroceni / Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Noul ministru al Cercetării a depus jurământul, la Palatul Cotroceni / Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Noul ministru al Cercetării a depus jurământul, la Palatul Cotroceni / Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Noul ministru al Cercetării a depus jurământul, la Palatul Cotroceni / Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Cercetării, Nicolae Hurduc, a depus jurământul, marţi, la Palatul Cotroceni.

Președintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru numirea lui Nicolae Hurduc în funcția de ministru al Cercetării și Inovării.

Nicolae Hurduc este inginer chimist și decan al Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului „Cristofor Simionescu” de la Universitatea „Gheorghe Asachi” din Iaşi.

În 1993 a primit Premiul „Gheorghe Spacu” al Academiei Romane, până în prezent fiind citat în peste 1000 de lucrări, cu peste 160 de lucrări publicate şi şase brevete. A colaborat cu numeroase universităţi şi institute de cercetare. În ţară a coodonat 25 de granturi şi proiecte de cercetare câştigate prin competiţie directă.

Hurduc a ieșit recent în evidență printr-o declarație controversată. Într-un interviu pentru Ziarul de Iași, acesta a declarat că el crede că oamenii vin de undeva din viitor.

„Mie îmi este foarte greu să cred că omul, un mecanism, o maşinărie atât de complexă, se trage din maimuţă. Eu nu accept aşa o idee oricât de oricât de logică pe undeva ar părea această teorie evoluţionistă. Este o teorie a lumilor paralele, care spune că noi am veni din viitor. Mie îmi sună mai interesant această idee, că noi venim dintr-o lume paralelă din viitor. Iar asta pentru că oamenii au nişte caracteristici, conştiinţa şi sufletul, iar până într-un punct le vedem la animale. În special la cele de companie. Vedem că sunt capabile să comunice cu noi, vedem că înţeleg un vocabular. Câinii, spre exemplu, înţeleg un vocabular de până la 300 de cuvinte”, a declarat Nicolae Huduc în interviul citat.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Jan
30 Oct 04:46
... un vechitura comunistoida ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?