Noi sancţiuni UE pentru Rusia. Pe listă se află doi viceminiştri ai apărării şi un cântăreţ

 

UE şi-a extins lista de sancţiuni pentru Rusia, adăugând 19 cetăţeni şi nouă organizaţii, potrivit agenţiei Tass.

Uniunea Europeană a publicat luni o nouă listă neagră cu persoane și entități ruse și ucrainene proruse sancționate pentru implicarea în conflictul din estul Ucrainei, printre acestea aflându-se și doi miniștri adjuncți ai apărării de la Moscova, relatează AFP și Reuters, citate de Agerpres.

Arkadi Bahin și Anatoli Antonov, prim-viceministru și, respectiv, viceministru în Ministerul rus al Apărării, au fost trecuți pe această listă, deoarece au contribuit "la susținerea desfășurării de trupe ruse în Ucraina", conform motivației publicate în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.


Pe lista UE, care conține în total 19 persoane și nouă entități, se află și Andrei Kartapolov, adjunctul șefului Stafului General al forțelor armate ruse.

Liderii Rusiei și Ucrainei şi-au declarat îngrijorarea faţă de continuarea luptelor după ce un armistițiu a început în estul Ucrainei, potrivit unui comunicat german după o conferință telefonică în patru, informează agenția DPA.

Subiecte pe aceeași temă



Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Mircea
17 Feb 12:42
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de investitie sau experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: mirung59@yahoo.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?