Ninsori și vreme mai rece decât ar fi normal în această perioadă. Prognoza de weekend

 

Vremea se răcește în acest weekend, minimele ajngând la -11, -12 grade Celsius în nordul țării. Nu vom scăpa de ninsori.VREMEA SÂMBĂTĂ

Sâmbătă, cerul va fi variabil în vest şi nord-vest, iar în restul ţării, înnorările accentuate vor persista şi se vor semnala precipitaţii pe arii mai extinse spre seară. Acestea vor fi sub formă de ninsoare, însă trecător, pe arii restrânse în Oltenia, Muntenia şi posibil şi în Dobrogea vor fi mixte, regiuni în care vor fi condiţii de polei. Vântul va avea local şi temporar intensificări, cu precădere în sud-est şi vest, dar şi pe crestele montane, unde vor fi intervale de timp în care ninsoarea va fi viscolită. Temperaturile maxime se vor încadra între -6...-5 grade în nordul Moldovei şi 6...7 grade local în Oltenia şi Banat, conform REALITATEA TV.

În București, pe parcusrul zilei, cerul se va menţine noros şi temporar, începând din orele amiezii, vor fi precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare. Vântul va deveni moderat, cu intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul a 3 grade.

La munte, vremea va fi în general închisă. În Carpaţii Orientali şi Meridionali şi în cea mai mare parte a Carpaţilor Occidentali va ninge. Vântul va avea intensificări temporare, mai ales pe creste, astfel că vor fi intervale de timp în care ninsoarea va fi viscolită. Valorile termice vor marca o scădere faţă de intervalul precedent, în special cele nocturne, care vor fi sub pragul de ger. Şi duminică va continua sa ningă peste tot si vremea va deveni deosebit de rece pentru această dată, geroasă ziua îndeosebi în masivele sudice şi estice. 

VREMEA DUMINICĂ

Duminică, vremea va deveni deosebit de rece pentru această dată, geroasă în nordul și centrul Moldovei, precum și în depresiunile din estul Transilvaniei. Temperaturile se vor încadra între –12 …-11 grade in nordul Moldovei și -1 grad la Timisoara si Drobeta. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ninge în jumătatea de sud a teritoriului și pe arii mai restrânse în rest. Local vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari în sud-est și pe crestele montane, unde temporar va viscoli ninsoarea.

În București, vremea va deveni deosebit de rece pentru această dată. –7…-5 grade dimineata si doar –5…-4 grade la amiaza. Cerul va fi noros, vântul va continua să prezinte intensificări și temporar va ninge.

VREMEA LUNI

Luni, vremea va fi în continuare deosebit de rece pentru această dată, geroasă îndeosebi dimineața în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între –13…-12 grade în nordul Moldovei şi în depresiunile transilvane şi –3…-2 grade în vest şi pe litoral. Se vor semnala ninsori, local moderate cantitativ, în toate regiunile. Vântul va avea intensificări la munte, în sudul și sud-estul țării și pe arii mai restrânse în rest, temporar viscolind ninsoarea și spulberând zăpada.

În Bucureşti, vremea va fi în continuare deosebit de rece pentru această dată, geroasă dimineața când vor fi –11…-10 grade. Maxima zilei, în jur de –9 grade. Cerul va fi noros și temporar va ninge. Vântul va avea intensificări.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?