Muzeul Naţional Brukenthal a devenit marcă înregistrată şi va lansa un vin care îi va purta numele

 
Foto: wikimedia.org
Foto: wikimedia.org
Muzeul Naţional Brukenthal (MNB) a devenit marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM), urmând ca pe piaţă să fie scos un sortiment de vin purtând acest nume, după ce anul trecut a fost lansată Ciocolata Brukenthal, a declarat, joi, directoul muzeului, Sabin Luca.

Cu acest document, MNB poate ataca în instanţă pe oricine care foloseşte marca Brukenthal fără ştirea conducerii muzeului. De asemenea, prin acest certificat se speră crearea brandului Brukenthal. Muzeul, care deţine o varitate importantă de opere de artă, speră ca în acest fel să colaboreze mai bine cu alte muzee din toată lumea, fiind posibile tranzacţii de import – export de opere de artă la Sibiu.

Scopul directorului este de a promova toate produsele muzeului sibian (ciocolata, vinul, cărţile ştiinţifice, etc.) în toate muzeele din ţară şi din străinătate.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?