Mutarea BOMBĂ pe care SUA o vor face în România. Planul lui Trump pentru țara noastră

 
Donald Trump
Donald Trump

Donald Trump foloseşte frica de imigranţi ca armă electorală. Preşedintele american le-a cerut oamenilor să voteze cu republicanii, dacă nu vor ca ţara lor să fie invadată de infractorii din America Centrală. Dacă se impun la alegerile de marţi, republicanii păstrează majoritatea în Senat şi vor putea valida oamenii numiţi de preşedinte, inclusiv viitorul ambasador în România, Andrew Zuckerman. La jumătatea mandatului preşedintelui Trump, americanii merg la urne pentru a alege membrii Camerei Reprezentanţilor, dar şi 35 de locuri din Senatul american. Acesta din urmă este camera superioară a Congresului şi poate valida propunerile lui Trump pentru Curtea Supremă, judecători federali, dar şi ambasadori. Astfel, Andrew Zuckerman are şanse mult mai mari să fie confirmat ca trimis al Washingtonului în România, dacă republicanii îşi păstrează majoritatea în Senat. 
"Aceste alegeri sunt printre cele mai importante din vieţile noastre. Ele vor decide dacă vom construi pe baza prosperităţii extraordinare obţinută de noi sau dacă permitem democraţilor radicali să preia controlul Congresului şi să demoleze economia şi viitorul naţiunii noastre.", spune Trump.  

În campania sa, Trump i-a demonizat pe imigranţi. Mai întâi, el a publicat un clip în care făcea o comparaţie între un imigrant condamnat pentru uciderea unui polițist şi membrii caravanei care se îndreptă către Statele Unite. 


Apoi, Trump a trimis mii de soldaţi la graniţă pentru a instala sârmă ghimpată care să oprească intrarea imigranţilor. 


Prima caravană cu imigranţi care se îndreaptă către teritoriul american se află în Mexic, la peste două mii de kilometri de graniţa cu Statele Unite. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?