Participanţii la mitingul PSD au fost puşi să semneze condica

 

Manifestanții PSD au fost nevoiți să semneze o condică de prezență la miting. Motivul, potrivit liderilor PSD: buna organizare. Conform corespondenţilor Realitatea Tv, participanţii la mitingul PSD au fost puşi să semneze condica.

Într-o intervenţie telefonică la Realitatea Tv, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a explicat că la mijloc ar fi vorba de bună organizare, nicidecum de constrângerea oamenilor să vină la miting.

Mitingul PSD împotriva abuzurilor, la care Liviu Dragnea şi-a propus să aducă sute de mii de oameni, a avut loc sâmbătă și a demonstrat parțial reușita eforturilor logistice ale PSD. Muilțimea uriașă anunțată  - 400.000 de oameni - nu s-a confirmat.

În Piața Victoriei au ajuns însă peste 100.000 de oameni, care au înfruntat căldura și oboseala unui drum foarte lung.

Discursurile liderilor PSD nu au reușit să însuflețească mulțimea, care a început să părăsească masiv Piața, în special în timpul discursului lui Liviu Dragnea. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?