Mircea Diaconu a votat: ”Sper să începem să facem pace în țara asta”

 

Mircea Diaconu a votat în urmă cu puțin timp. El a venit însoțit de familie. Mircea Diaconu și-a anunțat susținătorii virtuali că la ora închiderii urnelor va fi din nou pe treptele Ateneului Român.

"Am votat pentru un președinte al tuturor românilor și în niciun caz un președinte al propriului său partid politic, contra celuluilalt partid politic, împărțind România în bucăți. Din păcate, de 30 de ani de întâmplă cam la fel. Sper din tot sufletul, cât mai repede, să începem să facem pace în țara asta", a declarat Mircea Diaconu la ieșirea din secția de votare.

"Am venit însoțit de familia mea, de copii mei, de soția mea și de nepoțica mea", a mai adăugat el.

Întrebat unde va merge acum, după vot, Mircea Diaconu a răspuns: "Voi merge exact unde am început acest demers, pe treptele Ateneului Român. Nu am ales eu Ateneul. Ateneul ne-a ales pe noi. Ateneul este un templu al românismului, așa și arată, așa s-a și instituit. Este o formă splendidă de civism românesc care a funcționat acum 100 de ani: Dați un leu pentru Ateneu și sacă ei au știut să facă lucrul ăsta și au putut, îmi imaginez că și noi vom putea să avem o șansă să putem face la fel", a spus Mircea Diaconu.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?