Ministerul Turismului anunţă programe în staţiunile balneare, în extrasezon

 
FOTO: RTV
FOTO: RTV
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a anunţat că în perioada 15 septembrie - 15 decembrie se vor desfăşura două programe în domeniul turismului balnear - "O săptămână de refacere" şi "Decada balneară".

Udrea a anunţat două programe de turism balnear care se vor derula în perioada 15 septembrie - 15 decembrie, anume "O săptămână de refacere în staţiunile balneare şi Decada balneară". Potrivit ministrului, acestea sunt două programe care se desfăşoară din 2007, iar preţurile pachetelor turistice sunt nemodificate de atunci.

Ministrul Turismului a amintit că turismul balnear reprezintă o prioritate şi a anunţat că, alături de cei din domeniu şi de Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România MT a demarat, în urmă cu o lună de zile în urmă, "activităţile de elaborare a strategiilor din turismul balnear".


Preşedintele OPTBR, Nicu Rădulescu, a făcut o prezentare a celor două programe şi a costurilor pachetelor. În privinţa programului "O săptămână de refacere", Rădulescu a precizat că acesta include 6 nopţi de cazare la hoteluri de 2 sau 3 stele, preţurile fiind de 270 RON, pentru 2 stele, şi 330 RON, la 3 stele, de persoană. Oferta include cazare cu mic dejun, două proceduri medicale zilnice şi consultaţia medicală la începutul sejurului.

Pentru programul "Decada balneară", oferta este de 9 nopţi de cazare, incluzând pensiune completă, două proceduri medicale pe zi şi consultaţia medicală. Preţurile sunt de 650 RON, la 2 stele, şi 750 RON pentru 3 stele.

Rădulescu a precizat că preţul anunţat include şi cei 10% către agenţii (la programul "O săptămână de refacere"), şi cei 50 RON pe pachet, la programul "Decada balneară". "S-au înscris multe societăţi, aproape toate societăţile care sunt membre la noi", a declarat preşedintele OPTBR. Rădulescu a precizat şi că tichetele de vacanţă vor putea fi folosite pentru aceste programe balneare.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?