Ministerul Educaţiei ar putea să nu mai publice subiectele pentru bacalaureat pe internet

 
Foto: Newsin
Foto: Newsin
Ministerul Educaţiei ar putea decide să nu mai publice subiectele pentru bacalaureat pe internet înainte de examen începând cu anul şcolar 2008-2009, a anunţat joi secretarul de stat Zvetlana Preoteasa.
În urma suspiciunilor şi a incidentelor de la examenul de anul acesta, în minister se va forma o comisie de specialişti, care să analizeze dacă nu este mai bine să renunţăm la postarea subiectelor pe internet", a precizat Preoteasa. Lista subiectelor pentru bacalaureat a fost publicată pe internet, pe pagina, la începutul lunii aprilie.

După proba orală de Limba şi Literatura Română, desfăşurată pe 23 iunie, în urma mai multor sesizări, ministerul Educaţiei, Cristian Adomniţei, a reclamat la organele de anchetă abilitate un posibil caz de scurgere de informaţii, prin care ar fi fost divulgate cerinţele la cele 100 de subiecte publicate pe internet.

Joi, ministrul a declarat că, în cadrul anchetei pe această temă, au fost audiate peste 100 de persoane, iar vinovaţii vor plăti.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?