Mihail Gorbaciov: "E o greşeală!". Declaraţii surpriză ale fostui lider URSS

 
Mihail Gorbaciov: "E o greşeală!". Declaraţii surpriză ale fostui lider URSS
Mihail Gorbaciov: "E o greşeală!". Declaraţii surpriză ale fostui lider URSS

Decizia preşedintelui american Donald Trump de a retrage unilateral SUA din tratatul cu Rusia privind forţele nucleare intermediare (INF) este o greşeală, a apreciat duminică fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov, cosemnatar al INF, potrivit agenţiei ruse Interfax, preluată de Reuters şi AFP.

"Sub nicio circumstanţă nu ar trebui să rupem acorduri vechi privind dezarmarea... Oare cei din Washington chiar nu înţeleg unde se poate ajunge? Retragerea din INF este o greşeală", a insistat Gorbaciov.

Potrivit Reuters, Gorbaciov a atras atenţia că o astfel de decizie, pe care a calificat-o drept "foarte ciudată", subminează munca desfăşurată de liderii american şi sovietic în vederea încheierii cursei înarmării din timpul Războiului Rece.


Totodată, agenţia RIA, preluată de Reuters, a transmis că Kremlinul a anunţat că Moscova va cere explicaţii de la Washington în legătură cu planurile lui Trump.

 

Sursa

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
GHERGU
22 Oct 09:50
COMUNISMUL INVENTAT SI ADUS PE PAMANT DE LIDERII MONDIALI A ADUS MAI MULT RAU OMENIRII. POPORUL ROMAN SI ALTE POPOARE AU SUFERIT DIN ACEASTA CAUZA SI VOR MAI SUFERII. ACUM, INSA, CAND PROGRESUL A MARCAT DEOSEBITE POSIBILITATI PENTRU A ASIGURAREA UNUI STANDARD DE VIATA BUN PENTRU TOTI OAMENII, NISTE MINTI INTUNECATE CARE AU POSIBILITATEA SA INFLUENTEZE MERSUL OMENIRII SE GANDESC LA RAZBOAIE DISTRUGATOARE PRIN CARE SA-SI ASIGURE SUPREMATIA, PUTEREA, ACCESUL NELIMITAT LA PRODUSUL MUNCII OMENIRII . ORGANIZATIILE PACIFISTE MONDIALE PARCA AU FOST STERSE DE PE ORDINEA DE ZI MONDIALA. OAMENII DE RAND NU MAI AU POSIBILITATEA SA-SI EXPRIME OPTIUNILE SI...DIN PACATE...DE MULTE ORI...BULVERSATI DE PROPAGANDA MINCINOASA CRED IN CE LI SE SPUNE....!!!???
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?