Vreme foarte caldă, dar vor fi ploi! Meteo pe trei zile

 

Vremea se menţine caniculară în a doua parte a zilei în majoritatea zonelor, iar disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare şi, izolat, averse şi descărcări electrice în regiunile centrale, estice, sud-estice şi la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-estul ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 29 şi 38 de grade.

În Bucureşti urmează o nouă zi caniculară, cu 36...37 de grade şi disconfort termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, iar vântul va sufla slab şi moderat, aşa că nu prea va răcori atmosfera.

La munte cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare şi izolat averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Termometrele vor indica la amiază vor indica: 29 de grade la Stâna de Vale, 28 în Predeal, 27 la Păltiniş, 24 în Semenic şi Sinaia şi 21 sus pe Ceahlău.

La mare, vremea va fi caldă. Norii apar în peisaj după -amiaza şi noaptea, când vor fi condiţii pentru averse slabe şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 29 şi 32 de grade, iar indicele de confort termic temperatura-umezeală va atinge pragul critic de 80. Apa mării va avea tot în jur de 26 de grade.

VREMEA PE 2 ZILE

Joi, vremea caniculară şi disconfortul termic vor persista în vest, în sud şi pe arii restrânse în celelalte regiuni, astfel că la nivelul întregii ţări, maximele vor fi cuprinse, în general, între 32 şi 38 de grade, cu cele mai mari valori în vest şi sud-vest: 38 la Satu Mare, Arad, Oradea şi Craiova, chiar 39 la Timişoara. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în jumătatea de est a ţării, unde pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul fi mai intens în regiunile sud-estice şi va sufla în general slab în rest.

Şi în Bucureşti, joi vremea se menţine caniculară, cu disconfort termic ridicat. 20...22 de grade dimineaţa şi o maximă în jurul valorii de 36 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Vineri, vremea se menţine caniculară în majoritatea zonelor ţării, cu maxime peste 30 de grade în toată ţara, ce ajung iar la 38 de grade la Oradea, Arad şi Timişoara. Nori mai mulţi mai ales în zona montană şi în regiunile estice, unde pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice.

Caniculă şi vineri în Bucureşti. 20...21 de grade dimineaţa şi în jur de 36 de grade la amiază. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. 

 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?