Măruţă, picanterii de la începutul relației: "Pe Andra am băgat-o în patul din studio"

Andra a spus adevărul despre căsnicia cu partenerul ei de viaţă Cătălin Măruţă. Cei doi au împreună doi copii şi au o familie fericită.Povestea lor de dragoste a început pe când Cătălin Măruţă eraprezentator la TVR2, iar artista doar ce îşi începea cariera în muzică. 

„Da, ţin minte că am avut inclusiv o emisiune în care am băgat-o în pat, aveam un pat în studio şi oricum acolo făceam tot felul de nebunii în emisiune. La un moment dat, ea fiind cunoscută că una dintre cele mai bune cântăreţe din România, am avut-o invitată şi i-am zis: „Uite, am adus un pat în emisiunea de astăzi, vreau să văd dacă tu poţi să cânţi oriunde, în orice condiţii, în orice pozitie… inclusiv în pat, şi stând în picioare, şi stând în cap, şi sub pat… şi pe burtă, şi pe spate“…spunea Cătălin Măruţă pentru revista Tango.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?