Manifestaţie în Boston: Susţineţi democraţia în Moldova

 
Foto: Realitatea.net
Foto: Realitatea.net
Diana Iovescu Tatucu, una dintre cititoarele portalului REALITATEA.NET a trimis în secţiunea Martor Ocular o înregistrare a unei manifestaţii de solidaritate cu protestatarii din Republica Moldova care a avut loc în Boston.


Manifestaţia de solidaritate cu protestatarii din Republica Moldova a avut loc vineri, 10 aprilie, ne scrie cititoarea Diana Iovescu Tatucu.

Şi în România zeci de studenţi au demonstrat pe stradă pentru a-şi arăta solidaritatea cu demonstranţii de la Chişinău. 

La Iaşi, tinerii au venit în Piaţa Unirii purtând flori în mâini şi au aprins lumânări. Ei au scandat lozinci anticomuniste şi au cerut repetarea alegerilor.

La Alba Iulia, circa 20 de studenţi basarabeni s-au rugat pentru Republica Moldova la Troiţa din faţa Catedralei Reîntregirii Neamului. În faţa statuii lui Avram Iancu din Cluj-Napoca s-au adunat 100 de tineri care au purtat pancarde cu mesaje în limba engleză, pentru a atrage atenţia autorităţilor de peste hotare asupra abuzurilor puterii comuniste de la Chişinău. 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?