LIMBAJUL DE MAHALA al Laurei Georgescu, ANALIZAT DE PSIHIATRU: "O agresivitate ieşită din comun"

 
LIMBAJUL DE MAHALA al Laurei Georgescu, ANALIZAT DE PSIHIATRU: "O agresivitate ieşită din comun"
LIMBAJUL DE MAHALA al Laurei Georgescu, ANALIZAT DE PSIHIATRU: "O agresivitate ieşită din comun"

"Este o persoană de o agresivitate cu totul ieşită din comun", a declarat Florin Tudose, medic psihiatru, după ce a ascultat o parte din înregistrările cu Laura Georgescu, şefa CNA."Este o persoană de o agresivitate cu totul ieşită din comun şi, lucru foarte neobişnuit pentru o femeie, foloseşte un limbaj coprolalic, plin de cuvinte cu semnificaţie urâtă, agresivă, sexuală. Dacă spuneţi că este un personaj public, eu nu am auzit până acum nicio persoană de sex feminin care să folosească un asemenea limbaj", a spus Tudose.

Medicul psihiatru spune că acest limbaj este tipic pentru o persoană cu dizarmonie de personalitate.

"Sunt foarte departe de normalitate. În afară de sănătoşi, normali şi pacienţi, mai există o categorie la mijloc, aceşti psihopaţi sau dizarmonicii de personalitate. Este un limbaj tipic pentru o persoană cu dizarmonie de personalitate cel puţin de tip impulsiv-exploziv. Nu îmi închipui cum această doamnă ar putea uni în jurul dumneaei un colectiv", a mai spus Tudose.

"Această persoană nu este potrivită să ocupe o funcţie publică importantă, niciun loc unde atitudinea ei, cuvintele ei, formulările de mahala să ajungă la public. Nici nu ar trebui să fie într-o instituţie publică", susţine Florin Tudose.

Laura Georgescu, şefa CNA: NU DEMISIONEZ, am respectat legea

Şefa CNA, Laura Georgescu, nu vrea să renunţe la scaunului pe care îl ocupă. Aceasta a vorbit cu presa pentru prima dată de când Realitatea TV a făcut publice o serie de înregistrări în care este surprinsă ameninţând angajaţii sau vorbind despre favoruri făcute unor patroni de presa. 

"Nu îmi este frică şi nu cedez la presiuni, nici măcar politice. Sunt un om care a respectat legea, care nu a făcut nimic împotriva instituţiei şi care nu cedează la presiuni politice pentru ca nu îi este frică", a declarat Laura Georgescu.

DEZVĂLUIRILE unei angajate CNA: LAURA GEORGESCU e INTERESATĂ DE REALITATEA TV, categoric

"Deocamdată, mă bazez că Realitatea TV va pune înregistrările la dispoziţia organelor abilitate care trebuie să constate cine le-a făcut, în ce scop, când le-a făcut, unde le-a făcut şi care este conţinutul lor integral. De asemenea, să probeze caracterul legal al lor", a mai spus Georgescu.

PDL cere demisia şefei CNA, Laura Georgescu, după dezvăluirile de la Realitatea TV

PDL cere revocarea Laurei Georgescu din fruntea CNA. Acest lucru este posibil dacă premierul Victor Ponta va emite o ordonanţă de urgenţă pentru a completa legea audiovizualului cu posibilitatea revocării din funcţie a membrilor CNA. În caz contrar, parlamentarii PDL, alături de liberali, vor continua procesul de strângere de semnături în Parlament pentru a iniţia modificarea legii.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
5 0
Ticu Isari Canada
08 Jul 15:33
Am decis sa emigrez acum 11 ani datorita presiunilor si atacurilor furibunde ale PDSR, Victor Hrebenciuc a declarat public ca va desfiinta postul TeleM (prima licenta acordata de catre CNA), post de televiziune independent si care emitea din 23 decembrie 1991. Nu a fost suficient atacul direct al TVR Iasi asupra TeleM, dar si mujiciile individului securist Grigore Ilisei, director TVR Iasi, care l-au facut pe fostul director TVR de atunci sa ii transmita o scrisoare in care il facea comunist; dar politicienii lui Iliescu cereau desfiintarea TeleM si a patronului Ticu Isari. Ambasada USA a luptat cu aceste lichele si a luat apararea in repetate randuri. M-au izolat financiar si am decis sa plec, sa emigrez. Acum fenomenul se repeta, aceiasi politicieni sunt in spatele Laurei Georgescu, o precupeata ordinara de cea mai joasa speta si cu un tupeu mai mare ca Ralu Filip.
Răspunde
5 0
Fritzi din Timisoara
08 Jul 15:17
Ca fost sofer la Directia Sanitarä peste 30 de ani am avut ocazi destule sä cunosc Paciente transportate la sectia de Psihiatrie care find nesatisfäcute Sexsual,se comportau ca doamna Georgescu,injurau si erau cu dinsa mereu in gurä,Pärerea mea de nespecialist dar bägätor de seamä sint sigur cä doamna Laura Georgescu este (NEFUTUTÄ) mai pe romaneste de se comportä asa, si nu se va schimba pinä nu va gäsi bärbatul corespunzätor sä o satisfacä sexsual,dar cu Bizajul acela de bidon turtit cred cä rämine färä incä multä vreme .
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?