Leo Iorga, DEZVĂLUIRI DRAMATICE despre lupta cu CANCERUL

 
Leo Iorga, DEZVĂLUIRI DRAMATICE despre lupta cu CANCERUL
Leo Iorga, DEZVĂLUIRI DRAMATICE despre lupta cu CANCERUL

Într-un interviu acordat ziarului "ring", Leo Iorga a acceptat să vorbească despre suferinţa sa, dar şi despre ceea ce l-a motivat să meargă mai departe şi să ajungă din nou în faţa fanilor.

"Am fost dus de mână de Dumnezeu peste tot. Începând cu prof. Cordoş, cu problemele de la plămâni, continuând cu doctoriţa Iorga, cu tratamentul citostatic, iar în ultima perioadă cu prof. Sergiu Stoica, un tânăr medic genial. Îi mulţumesc lui Dumnezeu, în afară de faptul că nu conduc şi nu mă pot mişca în voie, sunt OK. Am încredere şi în medicina complementară. Am gânduri pozitive, încerc să mă menţin cald, luminos, cu pace în suflet, dar există şi conjuncturi ale vieţii care îmi dau starea peste cap. Cu partea teoretică stau foarte bine... Cu singuranţă că medicina alternativă, care se bazează şi pe un regim de viaţă sănătos, e valabilă şi în cazul meu, dar cei cu care am vorbit mi-au spus că trebuie să merg pe medicina modernă, să am încredere în medici şi abia apoi să vin cu castraveţi, morcovi, sfeclă şi alte chestii...", a declarat Leo Iorga.

Diagnosticat, în 2011, cu cancer pulmonar, artistul a ieşit învingător pe moment, însă soarta l-a lovit din nou... În luna mai, artistul a suferit o intervenţie chirurgicală pentru extirparea unei tumori cerebrale. Din fericire, totul a decurs conform aşteptărilor medicilor. Rockerul se simte din ce în ce mai bine, urmează şedinţele de radioterapie, mai mult, a susţinut concerte în toată ţara.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?