Lavinia Șandru, mesaj de ziua lui Ion Iliescu: Uitați-vă la cărarea care se face la DNA

 
sursa foto: http://inquamphotos.com/ Ovidiu Micsik
sursa foto: http://inquamphotos.com/ Ovidiu Micsik

Realizatoarea emisiunii Deschide lumea i-a făcut o dedicație specială fostului președinte al României, de ziua acestuia."Domnule Iliescu, din suflet La mulți ani. Și La mulți ani și soției dumneavoastră, ca să nu spună cineva că ne-am luat de familie. Sănătate și să se bucure mulți ani de dumneavoastră de acum înainte. Totuși, pentru că împliniți 85 de ani, nu v-ați gândit să vă faceți un bilanț? Cu bune și cu rele. Nu doar cu bine, vă rog. Se împlinesc 25 de ani de la evenimentele din Decembrie 1989. Eu nu le spun Revoluție, ci evenimente. Știu că m-ați certat o dată, ați venit la mine în bancă, când eram colegi și m-ați certat. Eu susțin în continuare asta, că nu știm ce a fost în Decembrie, aștept să veniți să mă certați din nou. Totuși, când am spus bilanț cu bne și cu rele, am vrut să vă fac să înțelegeți ce ați fost dumneavoastră în România după 90 și ce ați putut să fiți. E important să faceți și partea mai puțin bună a lucrurilor pe care le-ați făcut. Pentru că România suferă azi și din cauza 12 cu încă 4 ani, pentru că nici când ați fost în opoziție nu ați fost departe. 12+4 ani în care dumneavoastră ați avut posibilitatea să faceți tot. Pentru că am impresia că se uită prea repede, ați spus: "Sărac și cinstit", dar nu v-ați uitat în jurul dumneavoastră, cum nu învățau lucrul ăsta oamenii din jur? Deloc. Să aflăm după 25 de ani că mafia e transpartinică. Ne-ați vorbit de capitalism de cumetrie și că proprietatea e un moft. Iar băieții ăștia din mafie și-au zis că dacă tot proprietatea e un moft de ce să nu devină a lor. Uități-vă la toți cei care fac cărare la DNA. Pentru că i-ați crescut ca și cum ar fi fost copiii dumneavoastră. Nu e vinovat doar cel ce face, ci și cel care închide ochii. Oricum pentru că e ziua dumneavoastră și v-o serbați la Ateneu, la mulți ani!", a declarat Lavinia Șandru, la Realitatea TV.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
1 -1
krudus
04 Mar 18:42
Tanti Laviniamai bine taci si traieste ti relaxata idila ta cu Gusa despre care te asigur ca nu stie absolut nimeni.
Răspunde
1 -1
krudus
04 Mar 18:42
Tanti Laviniamai bine taci si traieste ti relaxata idila ta cu Gusa despre care te asigur ca nu stie absolut nimeni.
Răspunde
0 -1
Florin Stefan
04 Mar 17:04
Cea mai accesibila oferta de lucru online! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire online, de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim toate detaliile dupa ce trimiteti un mesaj cu textul ”Info” la aceasta adresa de email: agritech_afs@yahoo.com
Răspunde
5 -2
Terzi Petre
04 Mar 12:35
Asa-i "capitalismul de cumetrie" fundamentat de Iliescu si dezvoltat de Vacaroiu si Nastase ! Hai sa ne traiesti, nea Ioane, dar pentru crime sper sa fii judecat, in viata fiind, cu toate eforturile nemernicului Ciorbea, de a te scoate "basma curata" ! Poaate va fi judecat si el odata pentru "activitatea" de Avocat al Poporului !
Răspunde
5 -10
IORGUTA CONSTANTIN
04 Mar 11:53
Oare Lavinia Sandru,prietena cu UDREA,este atit de nesimtita incit nu vede ce face prietena ei?Pe UDREA tot Iliescu a impinso sa fure cit 10?Ma mir ca mai are tupeu,cit timp le cinta in struna Basistilor!Si il vede pe iliescu,care nu a furat un leu! Sa vada ce a facut Basescu 10 ani! Ii vine rindul si lui!
Răspunde
5 -1
constantin ion
04 Mar 11:26
Subestimata Lavinia Șandru fără identitate politica cu soț în PSD în numele colegelor mele de pe centura politicii susțin punctul de vedere sub care m am născut și anume nu știu nimic de ce a fost în 1989 dar beneficiez din plin de bogăția acumulata și de serviciile nasului Cosmin...???!!!
Răspunde
6 -2
jaen
04 Mar 10:29
Mai bine taceai din gura, ce rumegi tu e apa chioara, chiar vorbele tale n-au niciun continut. Du-te si culcate fatuca.
Răspunde
6 -1
gusatu
04 Mar 10:26
Dar Guse la cine face carare ?
Răspunde
6 -2
Poate scapam de ei.
04 Mar 10:05
Singura perioada cand romanii au dus-o un pic mai bine, a fost perioada comunista din anii 1960 pana prin 1980. In rest, inainte de razboi Roimania era doar o tara agrara, cu cateva intreprinderi industriale prin Bucuresti, iar cei care o duceau bine erau cei cativa industriasi, comerciantii care erau in marea lor majoritate evrei si mosierii. Restul populatiei era aproape muritoare de foame.

Astazi se incearca revenirea la situatia de dinainte de razboi, in care industria romaneasca este distrusa, tara este invadata de marile firme multinationale care ofera salarii de mizerie, iar pamanturile tarii sunt cumparate de mari mosieri din afara tarii. De fapt, va fi mai rau ca inainte de al doilea razboi mondial.

Laviniei si lui Guse le este ciuda ca n-au reusit sa se afirme si ei in politica si sa rupa macar o bucatica din ciolanul pe care il rontaie astazi politicienii. Acum latra si ei de pe margine. Iar pe Ilici, poate il leaga in sfarsit cineva, ca din '89 pana astazi umbla cam slobod.
Răspunde
6 -4
Marius Daniel
04 Mar 09:58
Serios, ce cauta aceasta ”doamna” la TV? De ce isi da aere de mare intelectual si reprezentanta de seama al dragului nostru popor? SIncer, eu cred ca ea ar fi buna pt post de asistenta tv - milf- sau ”hostess” la evenimente mondene. in schimb...avem opinii politico-sociale pe care trebuie sa le digeram...
P-R-A-F
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?