Klaus Iohannis, întâlnire cu cancelarul Austriei, pentru predarea președinției UE

 

Preşedintele Klaus Iohannis a discutat joi, la Bruxelles, cu Sebastian Kurz, cancelarul Austriei, despre priorităţile preşedinţiei României la Consiliul UE, după preluarea ștafetei de la Austria.
Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului român a avut joi, la Bruxelles, o întrevedere cu cancelarul Republicii Austria, ţară care deţine în prezent Preşedinţia rotativă a Consiliului UE.

"Discuţiile, care au avut loc în marja reuniunii Consiliului European, s-au axat pe subiectele actuale ale agendei europene, din perspectiva asigurării continuităţii de acţiune între cele două Preşedinţii succesive ale Consiliului Uniunii Europene", informează Administraţia Prezidenţială.


Preşedintele Klaus Iohannis a menţionat că România va acţiona cu pragmatism şi responsabilitate pe durata mandatului său la Preşedinţia Consiliului UE, urmărind ca, prin acţiunile sale, să contribuie la avansarea negocierilor pe dosarele prioritare la nivel european, în efortul comun de a obţine rezultate în beneficiul întregii Uniuni", precizează Administraţia Prezidenţială.

Totodată, cei doi interlocutori au discutat despre pregătirea vizitei pe care cancelarul austriac urmează să o efectueze în România, în data de 21 decembrie", mai arată Administraţia Prezidenţială. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
John
14 Dec 05:26
Klaus ? Trebuiau sa mearga indivizi respezentativi ai politicii, livacke, valvake, hrebe, naste, fasolica, guitza, mitraliera, jordake, ... s-ar fi tinut ala de buzunare si facea inventarul inainte si dupa ce plecau ciorditorii.
Răspunde
0 0
nicu
13 Dec 23:56
tre sa vina ca a mai ramas inca de desfrisat padurile secualare ale romaniei ....bugetul este gol infractorii si ciorditorii au ras tot acum vor sa scape si de puscarie si apoi lasa o tara in distrusa in plin colaps .. sa de a cancerul in voi si sa umblati ca banul interlopi manelisti si kurve de pe centura analfabeti ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?