Irina Rimes rupe tăcerea despre Tudor Chirilă: "Un băieţel câteodată frustrat"

 
Tudor Chirila
Tudor Chirila

Irina Rimes și Tudor Chirilă au oferit publicului de la Vocea României replici spumoase care lasă loc de interpretări. Artista a povestit care este relația dintre ea și actor.Întrebată de motivul pentru care ei doi se tachinau permanent, Irina Rimes a mărturisit:

"Poate pentru că era mai aproape sau nu ştiu. Unii oameni se potrivesc după caractere sau nu se potrivesc. Eu încă nu-mi dau seama dacă ne potrivim foarte mult sau nu ne potrivim deloc. E clar că este un om cu care îmi permit un anumit comportament. Şi invers, pentru că el şi-a permis. Iar eu nu am avut altă soluţie decât să dau replica sau să tac din gură. Uneori tăceam din respect".

 

"Tudor Chirilă este un foarte bun actor, un artist minunat cred eu, un om cu foarte multe valori frumoase educate de părinţii lui, un copil în suflet, un băieţel câteodată frustrat, dar cine dintre noi nu e frustrat?", a spus Irina Rimes despre Tudor Chirilă, într-un interviu pentru revista Life.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?