Iohannis, după ce Dăncilă nu i-a răspuns la telefon: ”Dacă era un domn prim ministru, aș spune ceva”

 
Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă
Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă

Klaus Iohannis a avut o reacție după ce Viorica Dăncilă i-a răspuns la telefon, vineri, abia după trei ore, după ce premierul nu a văzut apelul inițial, întrucât se afla la ”Simfonia Lalelelor”.”Știți, dacă ar fi un domn prim-ministru, aș spune ceva, fiind o doamna, ma abțin momentan”, a spus președintele.

Viorica Dăncilă a confirmat vineri, că a sunat-o Klaus Iohannis, dar nu a putut să îi răspundă inițial, întrucât era la ”Simfonia Lalelelor”, la festival.

Premierul a precizat că a fost ”o discuţie privată” cu şeful statului, astfel că nu poate da detalii.

”Da, am discutat cu domnul Iohannis, nu va pot spune ce am discutat. Initial nu am raspuns, eram la Simfonia Lalelelor. Pe urmă am sunat, așa cum mi se părea normal și am avut această discuție”, a spus Dăncilă, la Festivalul Vinului, la Parlament. 

Premierul a mai confirmat că memorandumul este clasificat:

”A fost adoptat, aşa cum deja s-a aflat, a fost adoptat un memorandum în şedinţa de Guvern, voi discuta cu dl preşedinte după adoptarea acestui memorandum. Vă asigur însă că avem responsabilitate, avem discernământ şi că vom purta discuţii cu toate instituţiile”, a mai declarat premierul.

Întrebată dacă era necesară consultarea preşedintelui înainte de adoptarea memorandumului, Viorica Dăncilă a răspuns: ”Ministerul de Externe şi-a asumat acest lucru şi că discuţiile le vom purta pe urmă”.

Ea a susţinut că nu poate spune ce conţine memorandumul pentru că a fost clasificat de către MAE.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
nolan
23 Apr 23:35
TEst
Răspunde
0 0
stefan
23 Apr 21:00
Dacă este vorba despre supermemorandum ( Cereti si vi-l trimit ). In orice caz este groaznic ce ne asteaptă.Între 25 şi 29 iunie 2014, la Strasbourg a fost semnat un super-memorandum, privitor la Colaborarea politică, administrativă şi religioasă dintre Uniunea Europeană, pe de o parte, şi Guvernul Greciei, Biserica de la „Istanbul” (Constantinopol), Bisericile Ortodoxe, “biserica” Romano-Catolică, Guvernul Rusiei şi Guvernul Republicii Cipru, pe de altă parte.Un document tradus din limba greaca și apărut pe site-ul apologeticum.ro cu titlul „SUPER – MEMORANDUMUL: NOUA SUPER-RELIGIE MASONICĂ MONDIALĂ şi BISERICA în perioada 2016-2020” pare sa transforme total lumea în care trăim.
Răspunde
0 0
Valeria
23 Apr 22:22
2 Te rog trimite-mi supermdmorandum. Multumesc.
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?