Iniţial a crezut că e o stea căzătoare, însă când s-a uitat mai atent a înlemnit. Doamne, ce e asta?

Scenă desprinsă parcă din filmul „Ziua Independenţei”, cu Will Smith!Fotograful amator Betty Seeney încerca să surprindă câteva cadre spectaculoase cu stelele oglindindu-se în oceanul liniştit, în Cape Hillsborough, din nordul Queensland. La un moment dat, însă, aparatul setat la o expunere de 20 de secunde, a surprins ceva ciudat, ce apare o dată într-o viaţă, relatează ziarul australian Daily Mercury. Un OZN de culoare verde aprins a tăiat cerul timp de aproape un minut, luminând plaja „de parcă ar fi fost ziuă”.

„Iniţial am crezut că este o stea căzătoare, dar apoi obiectul misterios a început să se lungească, să crească în dimensiuni şi să lumineze din ce în ce mai puternic. Atunci i-am spus soţului meu că nu este o stea căzătoare”, a povestit Betty Seeney pentru publicaţia sus-citată. Evenimentul a avut loc la începutul acestei săptămâni, la ora locală 20.30. După ce a strălucit timp de aproape 30 de secunde, obiectul misterios a dispărut în ocean, scrie click.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?