Încă un caz șocant! A murit pe scările spitalului, imediat după ce a fost externat

 

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a murit, astăzi, pe scările Spitalului Județean de Urgență Craiova,  la scurt timp după ce a fost externat, bărbatul având o afecțiune coronariană severă și cardiomiopatie dilatativă ischemică și diabet.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Craiova, doctor Cristiana Geormăneanu a spus că bărbatul a fost internat în Clinica de Cardiologie, în urmă cu două săptămâni, dar nu i s-a putut monta un defibrilator cardiac pentru că a avut și o infecție care nu a permis acest lucru, scrie Realitatea de Craiova.

„A fost internat în urmă cu două săptămâni în Clinica de Cardiologie pentru montarea unui defibrilator, dar s-a constatat că prezenta un focar de infecție. Se înțepase într-un cui, la un picior și avea o plagă suprainfectată și din această cauza nu a putut beneficia de montarea defibrilatorului. I s-a instituit tratament cu antibiotic, injectabil pentru tratarea infecției”, a declarat Geormăneanu.

În cadrul SCJU Craiova, pacientul a primit tratament, în cele două săptămâni, medicii susținând faptul că bărbatul a cerut externarea încă din data de 30 august.

„De vineri a tot cerut să fie externat și a spus că vrea să urmeze tratamentul cu antibiotic acasă. Astăzi, medicul l-a externat și i-a dat indicații pentru a continua tratamentul cu antibiotic, acasă, pe cale orală și să revină control și montarea defibrilatorului cardiac”, a completat Geormăneanu.

Imediat după externare, bărbatului i s-a făcut rău și a murit chiar pe scările unității spitalicești, încercările medicilor de a-i salva viața fiind zadarnice.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Borfasii kakabebisti SIFONEAZA BUGETUL STATULUI !!!
03 Sep 23:09
Mai sint ceva milioane ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?