În dezacord cu PSD. Daciana Sârbu a votat pentru activarea art. 7 în cazul Poloniei

Daciana Sârbu
Daciana Sârbu
FOTO: dacianasarbu.files.wordpress.com

Daciana Sârbu a votat în Parlamentul European pentru activarea articolului 7 în cazul Poloniei, împotriva liniei din PSD, dar în conformitate cu linia socialiștilor europeni. Europarlamentarul PSD, Daciana Sârbu, are un început de rebeliune în interiorul PSD. Linia politică a europarlamentarilor PSD în Parlamentul European a fost să voteze împotriva activării Articolului 7 pentru Polonia.

Toți europarlamentarii PSD au votat conform liniei politice, mai puțin Daciana Sârbu, care a votat în conformitate cu linia socialiștilor europeni, adică pentru activarea articolului 7.

Afiliat grupului socialist, europarlamentarul Cătălin Ivan a votat la fel ca și Daciana Sârbu. Cătălin Ivan este doar afiliat grupului PSD din Parlmentul European pentru că, în țară, el a fost exclus din partid.

Daciana Sârbu este soția fostului lider PSD, Victor Ponta, care a fost exclus din partid și a pornit un nou proiect politic, Pro România. Chiar dacă, până acum, Daciana Sârbu nu a dat semne, la nivel public, că ar încerca să meargă pe aceeași linie cu Victor Ponta, în interiorul PSD se vorbește că e doar o chestiune de timp până când europarlamentarul va urma un drum separat de cel al PSD, scrie Știripesurse.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?