Iese la pensie şi soţia fostului şef al Poliţiei Caracal, urmând exemplul soţului

 

Comisarul şef Violeta Mirea, soţia fostului şef al Poliţiei Caracal Nicolae Mirea, a depus documentaţia pentru a ieşi la pensie, începând cu data de 19 august, urmând exemplul soţului ei.

Violeta Mirea era şeful Secţiei Poliţie Rurală Osica de Sus, care are arondate mai multe posturi de poliţie, printre care şi cel de la Dobrosloveni, localitatea de unde este Alexandra Măceşanu, care ar fi fost schestrată, violată şi ucisă de Gheorghe Dincă.

Potrivit unor surse, conducerea IPJ Olt va decide luni cine va prelua conducerea Secţiei Osica de Sus, după pensionarea comisarului şef Violeta Mirea.

Nicolae Mirea, șeful Poliției Caracal, a fost demis pentru modul în care s-a acționat încă de la anunțarea dispariției Alexandrei Măceșanu.

Polițistul este și protagonistul unor afirmații incredibile. Acesta n-a luat în serios nicio secundă dispariția fetei de 15 ani.

Potrivit unchiului Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, când tatăl fetei a mers să declare dispariția s-a lovit de un răspuns halucinant: „Hai, bă, ce dracu’… știi cum sunt fetele în ziua de azi… apare mâine-poimâine cu iubitul de mână!”.

Detalii pe Realitatea de OltAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Raul
14 Aug 13:48
Guvernul ar trebui de urgenta sa schimbe modul in care angajatii militari ai MAI ies la pensie.! Asa cum un roman care cotizeaza toata cariera sa si eise la pensie la 65 de nai abrbati si femeile la 61 si cateva luni asa si angajatii d ela MAI sa iasa la pensie la 57 d enai barbatii si 55 de ani femeile. Toata cariera lor si-au luat solda d ela stat Nu au platit 1 leu impozite si vor s aiasa la pesnie ca de la un pension sub 50 d enai si cu pensii uriase.!!!!! ASATA ESTE ECHITATEA IN ROMANIA ASTAZI ???? DE CE ??? TRAIM O BATJOCORA TOTALA SI O SFIDARE A TUTUROR ROMANILOR CARE MUCNESC ONEST SI-SI PLATESC TAXELE SI IMPZOITELE LA TIMP.!!!!!
Răspunde
0 0
mihai
14 Aug 12:53
Cred ca acestia ar avea ceva informatii si explicatii de dat, dar vor sa se spele pe maini.
Răspunde
0 0
Max
14 Aug 12:35
Pai da nu se mai satura, se stringe latul si nu vrea sa scape pensia babana.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?