Și-a sărutat sora pasional, pe gură, dar și-a convins mama la ceva mai șocant! Imaginile au înfuriat

 
Și-a sărutat sora pasional, pe gură, dar și-a convins mama la ceva mai șocant! Imaginile au înfuriat
Și-a sărutat sora pasional, pe gură, dar și-a convins mama la ceva mai șocant! Imaginile au înfuriat
Și-a sărutat sora pasional, pe gură, dar și-a convins mama la ceva mai șocant! Imaginile au înfuriat Și-a sărutat sora pasional, pe gură, dar și-a convins mama la ceva mai șocant! Imaginile au înfuriat Și-a sărutat sora pasional, pe gură, dar și-a convins mama la ceva mai șocant! Imaginile au înfuriat

A vrut să devină celebru, dar a reușit imposibilul! După ce și-a sărutat sora, în fața camerei de filmat, Chris i-a pus gând rău propriei mame! A pândit femeia minute în șir, apoi s-a apropiat de ea și a sărutat-o pasional, apăsat și... nefiresc. Ce a urmat a șocat și mai rău! GALERIE FOTO cu imaginile care au înfuriat!

Chris Monroe nu se dă în lături de la nimic pentru a-și face vizualizări pe contul de You Tube. Tânărul, cunoscut pentru canalul PrankInvasion, i-a făcut pe abonații la contul său să tresare când au văzut ultimul videoclip încărcat.

După imaginile anterioare, în care Chris își săruta pasional propria soră și care au făcut peste 7 milioane de vizualizări, tânărul a șocat și mai rău: victimă i-a căzut propria mamă!


Așa că subscriberii săi au privit, cu aceeași indignare, cum tânărul își sărută mama, pe gură! Totul pentru a face cât mai multe vizualizări.

"În acest video îmi voi săruta propria mamă! Pare scârbos, dar am s-o fac! O să-i fac o farsă! Chiar pare ciudat, dar o fac!", spune tânărul.

În secunda următoare, Chris merge la mama sa și îi spune: "Mamă, imaginile în care o pupam pe Kaitlyn (sora sa, n.r.) au explodat! A fost nebunie cu ele! Acum am nevoie de tine! Trebuie să intri în jocul meu și să ne sărutăm."

Din (ne)fericire pentru el, mama sa a acceptat ciudata "provocare" și a cedat.

De data asta, fanii săi au reacționat extrem de dur la imaginile postate. "Ai mers prea departe, e nefiresc să faci așa ceva. Și pentru ce? Ce vrei să demonstrezi?", i-a scris unul. "Nici nu înțeleg unde e farsa", i-a scris un altul.  

IMAGINILE din GALERIA FOTO nu mai au nevoie de niciun comentariu!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?