Horoscop 12-18 august. Zodia pentru care timpul se oprește în loc. S-a dus fericirea!

 
Horoscop 12-18 august. Zodia pentru care timpul se oprește în loc. S-a dus fericirea!
Horoscop 12-18 august. Zodia pentru care timpul se oprește în loc. S-a dus fericirea!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec

Evenimentele pozitive nu vor întârzia să apară în această săptămână. Se pare că vei avea mult noroc pe plan amoros, în cazul în care eşti singur. Singura problemă este că ar trebui să îţi depăşeşti ruşinea şi teama de refuz, doar aşa vei reuşi să întâlneşti persoane care merită cu adevărat să intre în viaţa ta. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, cel mai probabil vei fi tentat să ignori sentimentele persoanei iubite, cu riscul de a destabiliza relaţia.


Taur

Săptămâna aceasta te vei axa mai mult pe carieră şi bani, dar asta nu înseamnă că îţi vei ignora total viaţa sentimentală. Partenerul tău are parte de tratamentul pe care îl merită din partea ta şi nu se va simţi neglijat sau dat la o parte. Dacă eşti singur, urmează o perioadă mai grea pentru tine în ceea ce priveşte psihicul, de aceea ai nevoie de ajutor!

Citește continuarea pe eva.ro.
Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Allison Howarts
15 Aug 21:16
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?