Horoscop 11 - 17 mai 2018. Zodia care riscă să piardă totul

Horoscop 11 - 17 mai 2018
Horoscop 11 - 17 mai 2018

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna care urmează!Berbec

Traversați o perioadă dificilă. Vă recomand să nu vă grăbiți. Acțiunile impulsive vă pot schimba viața în rău și ar fi păcat. În acest moment, ar trebui să fiți deosebit de atente și să aveți grijă de reputația voastră, să nu comiteți abateri de la conduită, deoarece riscați pierderea credibilității, a poziției profesionale sau sociale greu cucerite până acum. Va fi nevoie să faceți și concesii.

Taur

Feriți-vă de a ceda provocării profesorilor falși din străinătate. Deși la exterior veți încerca să rămâneți liniștite, în interiorul vostru puteți fierbe un vulcan de pasiuni. Dacă activitatea devine conștient mai restrânsă prin sobrietate și precauție, puteți obține foarte multe acum. Potențialul energetic se va îmbunătăți în mod semnificativ, însă surprizele neplăcute sunt posibile.

Gemeni

Unii așa-ziși prieteni pot avea o influență negativă asupra voastră și nu trebuie să cedați provocărilor. Renunțați în aceste zile la călătoriile lungi. În familie, legăturile romantice instabile au un traseu neuniform. Dezacordurile sunt posibile, iar cele mai multe sunt legate de bani. Dacă este așa, mai bine vorbiți cu sinceritate despre problemele serioase.

Află ce-ți prezic astrele în perioada următoare pe clickpentrufemei.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?