Grindeanu își face Guvern: Carmen Dan și Sevil Shhaideh pleacă, Jianu - interimar și vicepremier

 

Sorin Grindeanu i-a cerut lui Klaus Iohannis vacantarea posturilor lui Carmen Dan și Sevil Shhaideh și l-a propus pe Augustin Jianu interimar la Ministerul Dezvoltării și vicepremier. Totodată, interimatul la MAI este preluat de premier. Propunerile de numiri și de vacantare a unor posturi în Guvern au ajuns la Administrația Prezidențială.

Potrivit unui comunicat al Executivului, prim-ministrul a trimis către Administraţia Prezidenţială propunerile de vacantare a posturilor de ministru al Afacerilor Interne şi de viceprim-ministru, ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene. 

"Au fost trimise propunerile de numire, ca interimari, a domnului Augustin Jianu în funcția de viceprim-ministru, ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, și a domnului Sorin Grindeanu în funcția de ministru al Afacerilor Interne", mai arată documentul. 

Totodată, o altă decizie sonoră a lui Sorin Grindeanu îl are în prim-plan pe Victor Ponta, care a fost numit în funcția de secretar general al Guvernului printr-o hotărâre publicată, vineri, în Monitorul Oficial.

Ponta, numit Secretar General al Guvernului. Decizia, publicată în Monitorul OficialAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?