Greşeala pe care o fac toţi când angajează o bonă

 
Greşeala pe care o fac toţi când angajează o bonă
Greşeala pe care o fac toţi când angajează o bonă

O bonă bună este armă secretă a părinţilor. Să ai pe cineva de încredere (şi pe care copiii să o iubească) poate face minuni asupra sănătăţii tale.

Dacă vrei să începi cu dreptul, urmează aceste reguli încă de la început:

1. Nu fi zgârcită

Primeşti ce plăteşti. Dacă vreodată ai să crezi că a dat norocul peste tine plătind-o pe fata de la supermarketul din colţ cu cea mai mică suma cu care se poate plăti, doar aşteaptă până când va primi o ofertă mai bună că a ta. Şi dacă foloseşti aceeaşi placă mereu, promiţându-i o anumită suma pe an fără să te ţii de cuvânt, nu vei găsi niciodată o bonă care să stea mai mult de câteva luni.

2. Nu lăsa frigiderul gol


Desigur, există oameni care îşi pun la pachet prânzul sau cină. Dar e de bun simţ să te asiguri că e mâncare în casă, iar bona să ştie că e în regulă să mănânce – mai ales dacă va fi acolo în timp ce copiii vor mânca.

3. Nu te simţi prost căutând referinţe

Întotdeauna întreabă şi sună alţi părinţi înainte de a angaja o nouă persoană care să se îngrijească de micuţii tăi. E un job care implică siguranţa copiilor tăi.

4. Nu te baza pe o singură bonă

Ai găsit o elevă de liceu care îţi place? Minunat. Doar că e probabil să nu fie întotdeauna disponibilă în momentele în care o chemi (bal, excursii, iubiţi), aşadar, e întotdeauna indicat să mai ai pe cineva. Ai totuşi grijă că numărul bonei să nu fie ştiut de către toţi prietenii tăi. S-ar putea ca într-o seară ea să fie angajată deja, iar tu vei sta acasă dorindu-ţi să o fi sunat prima.

Sursa: elle.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?