Greşeala pe care o fac gospodinele atunci când gătesc ciorba

 
Greşeala pe care o fac gospodinele atunci când gătesc ciorba
Greşeala pe care o fac gospodinele atunci când gătesc ciorba

Ciorba hrăneşte şi hidratează în acelaşi timp, fiind una dintre cele mai inspirate creaţii culinare.Dacă puneţi la fiert legume din agricultură intensivă, aruncaţi prima apă. De obicei, acolo se descarcă majoritatea chimicalelor folosite pentru solul în care au fost cultivate, adică îngrăşămintele şi pesticidele folosite la creştere.

Nu acelaşi lucru este valabil pentru legumele provenite de pe terenuri din agricultură ecologică. Acestea cedează în apă folosită doar minerale, adică nutrienţi.

Iar dacă o preparaţi cu borş, în ciuda gustului acrişor, vine la pachet cu o substanţă cu un efect puternic alcalinizant, ideală.

Legumele se fierb în apă cu sare pentru a le da gust. Dacă nu se adaugă sare la fiert, legumele vor fi fade, iar sarea adăugată ulterior nu va conferi acelaşi gust.

Timpul de fierbere pentru legume este foarte important. Dacă fierbeţi legumele prea mult, vitaminele se pierd, iar gustul şi textura nu vor fi apetisante deloc.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?