Cum plănuiește Germania să interzică poligamia

Premierul landului Bavaria, Markus Soeder, spune că Germania are nevoie de o lege pentru interzicerea căsătoriilor poligame legiferate în străinătate."Căsătoriile poligame sunt o infracţiune în Germania", a spus Soeder într-un interviu, citat de agerpres.ro. "Aşadar, este absurd să fim de acord cu imigraţia poligamiei în ţară", a spus el.

Soeder a făcut cunoscut planul său de a depune în Bundesrat, camera superioară a parlamentului german, o iniţiativă împotriva poligamiei.

În pofida faptului că există relativ puţine cazuri de căsătorii poligame recunoscute în Germania, Soeder a subliniat că "este vorba despre o chestiune a valorilor de bază ale ordinii noastre sociale. Fiecare caz este cu unul prea mult''.

Soeder a criticat de asemenea volumul alocaţiilor pentru copiii aflaţi în străinătate.

"În viitor, alocaţiile pentru copii ar trebui să se bazeze pe puterea de cumpărare a ţării în care aceştia trăiesc", a spus el.

În 2017, Agenţia Federală pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Germania a plătit aproximativ 343 de milioane de euro alocaţii pentru copii germani aflaţi în străinătate.

Anul trecut, ministrul de finanţe al Germaniei, Wolfgang Schaeuble, a propus un proiect de lege care să ajusteze alocaţiile pentru copiii proveniţi din ţări UE aflaţi în Germania la nivelurile ţării lor de origine. Cu toate acestea, această propunere a întâmpinat rezistenţă din partea Comisiei Europene

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?