Dosarul Revoluţiei, trimis în judecată. Gelu Voican Voiculescu, reacţie bombă

 
Gelu Voican Voiculescu, reacţie bombă după anunţul despre Dosarul Revoluţiei
Gelu Voican Voiculescu, reacţie bombă după anunţul despre Dosarul Revoluţiei

Gelu Voican Voiculescu, unul dintre cei trimiși în judecată în dosarul Revoluției, a declarat la Digi24 că este ”sugrumat de indignare” și l-a acuzat pe procurorul general, Augustin Lazăr, că este ”compromis din punct de vedre instituțional” și că ”are îndrăzneala să apară public și să vorbească de revoluție, care este evenimentul fondator al epocii în care trăim””Suntem 45 de inculpați. S-au efectuat, sunt sugrumat de indignare că nu-mi găsesc cuvintele. (…) Acest om, compromis din punct de vedere instituțional, complice la torționarii de dinainte de Revoluție, din epoca comunistă, are îndrăzneala să apară public și să vorbească de revoluție, care este evenimentul fondator al epocii în care trăim”, a declarat Voican Voiculescu, potrivit g4media.ro.

Dosarul Revoluției, trimis în judecată după 30 de ani

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Ninic nu na mai compromite,continuati cu circul
08 Apr 14:03
Domnule presedinte ,schimbati urgent procurorul general,care crede ca subordonarea instiutiilor de fortă ,poate duce la genocid„Forţă militară a României, Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul de Interne – Departamentul Securităţii Statului, precum şi Gărzile Patriotice, începând cu data de 22.12.1989, orele 16:00, s-au pus la dispoziţia Consiliului Frontului Salvării Naţionale şi conducerii acestuia.”Aici incepe crima.Si poporul român jubileaza prin reprezentantii ei.Raportul cauzal in penal este dat de disperaea unora!
Răspunde
0 0
ORWEL 1984
08 Apr 13:40
Asa e. Evenimentul fondator al demolarii, distrugerii si dezbinarii tarii !
Răspunde
0 0
johnneil
08 Apr 12:43
Stai linistit nemernicule! Din pacate vei da "ortul popii" pana se va termina acest Dosar de solutionat. Ai participat activ la Lovitura de Stat din decembrie 1989 din Romania. Mai bine ai tace din gura.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?