GAFA lui NICOLAE VĂCĂROIU: cum l-a prezentat pe preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea

 
Nicolae Văcăroiu
Nicolae Văcăroiu

Preşedintele Curţii de Conturi Nicolae Văcăroiu l-a prezentat, vineri, pe preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, drept Valer Dorneanu, Zgonea replicând: “Bine că nu i-a zis domnului preşedinte Băsescu domnul Iliescu, atunci aveam o problemă cu toții”.“Vă rog să permiteţi să-l invit la cuvânt pe domnul preşedinte Valer Dorneanu, domnul preşedinte al Camerei Deputaţilor”, a spus Văcăroiu, invitându-l pe Valeriu Zgonea să vorbească despre rolul şi importanţa Curţii de Conturi, la sedinţa de aniversare a 150 de ani de la înfiinţarea acestei instituţii, care se desfăşoară în plenul Parlamentului.

Apoi, Văcăroiu a rectificat, arătând că fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Valer Dorneanu i-a fost colaborator o viaţă.

“Bine că nu i-a zis domnului preşedinte Băsescu domnul Ion Iliescu, atunci aveam o problemă cu toţii”, a replicat Zgonea.

Nicolae Văcăroiu a fost președinte al Senatului, iar Valer Dorneanu președinte al Camerei Deputaților.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
6 -1
Vlad tepes cel Frumos, Mare si Viteaz
06 Jun 21:54
Dupa ce ca e si senil, probabil ca mosu era si matrafoxat ! Oricum, nicio paguba!
Răspunde
5 0
dan popescu
06 Jun 13:05
Era mult mai aproape de adevar daca folosea apelativul ..Dorel Saiba, i s-ar fi potrivit perfect saracului Sef de la Camera...
Răspunde
5 0
Bibi
06 Jun 11:21
Vacaroiu, a avut "noroc cu caru". Iliescu l-a racolat ptr. ca era slugarnic, ascultaor si nu esia din cuvantul sefului. Binenteles ca i s-a dat voie la furt ca si celorlalti "rosii"ce faceau parte din clica si "hora" lui Iliescu. Cu banul in buzunar ia fost usor sa se strecoare pana in aceasta functie, chiar daca in cap nu are decat cateva pahare de coniac in loc de creer. Doar daca te uiti la el si vezi totul. Chipul omului aproape ca spune totul. Ca bine mai zicea Valeriu Sterian in cantecele sale si de mai traia astazi , sigur ar fi fost pomenit alaturi de Vacaroiu si "gasca" , de cei de azi, Zgonea, Fenechiu, Dusa, Oprea ca tare figuri de "inteligenti "mai au !.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?