Firea: Miza este să fiu exclusă din PSD. Vor fi daţi afară şi doi miniştri incomozi pentru Dragnea

 

Gabriela Firea a afirmat, înainte de sedinţa CEx PSD, că miza întâlnirii de astăzi este ca ea să fie exclusă din PSD. "Va fi un linşaj. Vor fi daţi afară şi doi miniştri incomozi pentru Dragenea", a completat primarul Capitalei.Gabriela Firea a afirmat că lucrurile nu merg în direcţia bună. "Poate că înţelege şi el ceva din aceste evenimente. Dacă nu înţelege cu atât de rău pentru domnul Dragnea şi pentru ţară", a precizat ea.

Gabriela Firea a mai spus că, probabil, se va propune excluderea ei din PSD pentru că a avut curajul să spună că Liviu Dragnea nu îşi mai respectă angajamentele luate faţă de ţară.

"Suntem persoane paşnice. Cred că miza este excluderea mea pentru că am avut curajul, după ce am epuizat toate etapele, să spun că domnul Dragnea nu îşi mai repsectă angajamentele făcute faţă de români. Cred că se va propune excluderea mea", a declarat Gabriela Firea.

"Miza este să fie daţi afară din Guvern şi doi miniştri incomozi pentru Dragenea, domnul Stănescu şi ministrul Justiţiei, domnul Tudorel Toader. Dacă la asta am ajuns, la execuţii politice, doar pentru că avem curajul să vorbim", a completat ea.

"Eu şi colegii mei nu ne vom dat demisia, nu vrem să mergem la un alt partid", a mai spus Firea.

"Angajamentul nostru este în primul rând faţă de cetăţeni. Noi avem angajament faţă de ţară, de echipă şi în ultimul rând faţă de un om. Oricum s-a câştigat ceva. Faptul că am ajuns la concluzia că lucrurile nu merg în direcţia bună în ceea ce priveşte managementul politic al lui Dragnea şi poate înţelege şi dumnealui asta. Dacă nu înţelege, atunci lucrurile vor merge din ce în ce mai rău, din păcate. E prematur să vorbim acum în aceşti termeni de forţă. Nu s-a pus problema să fie o astfel de acţiune. Lucrurile s-au acutizat în ultimele 6-8 luni în ceea ce priveşte blocajul între noi şi Liviu Dragnea. 100% suntem pentru menţinerea coaliţiei PSD-ALDE şi a guvernului condus de doamna Dăncilă. Sub nicio formă nu vom întreprinde o acţiune care să pună în pericol guvernarea", a mai spus Firea.

„Am ajuns la execuţii publice, la linşaj, pentru că avem curajul să vedem altfel lucrurile şi să şi argumentăm. (...) Nu demisionăm, nu vrem să constituim altă formaţiune, nu mergem la alt partid”, a mai declarat Firea.

Gabriela Firea, Adrian Ţuţuianu, Paul Stănescu, Mihai Tudose, Marian Neacşu, Nicolae Bădălău şi Marcel Ciolacu au venit împreună la şedinţa CEx PSD.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Nu plând,dar ma bucur de profeție !
21 Sep 14:51
Chinezii spun la treburile astea ,și apele vor curge,păsările vor zbura,peștii vor inota si ministrii vom mai găsi ,adaug eu.Si primari generali.Nu-i bai,zice ardeleanul !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?