Fostul colonel SRI Daniel Dragomir se ,,spovedește'', din nou, în fața lui Manda

Fostul ofiţer Daniel Dragomir urmează să fie audiat din nou marţi la Comisia parlamentară de control asupra activităţii SRI."Vom continua audierile cu domnul Dragomi(...) Cred că mai avem încă două-trei etape de parcurs cu domnul Dragomir şi sigur că sunt şi alte persoane din zona publică, zona de afaceri, zona media, zona SRI pe care le vom invita la audieri în perioada următoare. Urmează încă două-trei întâlniri cu domnul Dragomir, ca să parcurgem toate aceste fascicule pe care dânsul doreşte să le prezinte comisiei cu probele de rigoare şi, după aceea, vom începe să invităm şi alte persoane", a anunţat, luni, preşedintele comisiei, Claudiu Manda, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă, în opinia sa, Daniel Dragomir este o persoană credibilă, Manda a spus că nu este de natura sa să răspundă.

"Nu este de natura mea să răspund la această întrebare. Domnul Dragomir a venit şi a prezentat o serie de lucruri comisie, a prezentat şi documente în acest sens. Rămâne ca noi să analizăm aceste documente, să le confruntăm cu realitatea şi sigur că atunci când o să avem o concluzie o să o prezentăm public atât cât ne permite legea să prezentăm", a afirmat preşedintele Comisiei SRI.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?